Home Getest: NAK Hair Blonde Shampoo, Conditioner & Treatment
Onze favorieten

Getest: NAK Hair Blonde Shampoo, Conditioner & Treatment

Zeg maar dag tegen die gele gloed met de Nak Hair anti-yellow treatment! Laatst gaf ik mijn blonde haar een rood tintje. Het resultaat was verbluffend, maar waste er helaas al erg snel weer uit. Het enige wat er van die stoere look overbleef, was een gele gloed in mijn haar en ik miste mijn koele blonde lokken.

Een gele tint in je haar is natuurlijk niet meer van deze tijd, en ik wilde dus heel graag van die gele waas af. Wat was ik dan ook blij toen ik precies op het goede moment deze anti-yellow producten mocht uitproberen!

Mijn review

Het gaat om de platinum blonde shampoo en conditioner en de anti-yellow treatment van Nak Hair. Deze drie producten zijn vrij van sulfaten en paraben, ruiken heerlijk zacht naar kokos en peerextract en zijn bovendien vegan. Dat laatste vind ikzelf ook heel belangrijk. De lila verpakkingen zijn right up my alley, maar ik hoopte vooral het meest dat het goed zou werken.

De shampoo is een enorm diepe toon paars; je schrikt bijna als je het in je hand giet. Je huid en nagels houden meteen de paarse gloed vast, dus breng het snel aan op je haar! De shampoo schuimt goed en na afloop voelde mijn haar lekker zacht aan. Vervolgens zijn de conditioner en anti-yellow treatment lichtpaars. Deze producten nemen niet alleen de gele gloed weg, maar maken je haar werkelijk zijdezacht.

Conclusie

Ik heb deze set een paar weken uitgeprobeerd en het werkt echt! Ik merk zeker verschil, vooral bij mijn haaraanzet. Natuurlijk moet je wel wat geduld hebben, maar ik ben heel enthousiast en blij dat ik van die nare gele waas afgekomen ben. Ik kan deze producten zeker aanraden, vooral omdat ze je haar ook heel zacht maken!