Home Getest: Milkshake smoothing cream
Onze favorieten

Getest: Milkshake smoothing cream

Haarverzorging, ontzettend belangrijk als je wilt dat je haar er gezond uitziet. Ik ben dus zeker dol op het testen van nieuw verzorgende haarproducten, zoals deze smoothing cream van Milkshake. Uiteraard heb ik het product weer op verschillende manieren getest!

Inhoud

Allereerst wat houdt het product in? De smoothing cream van Milkshake zorgt voor smooth haar, zoals de naam al verklapt! Verder maakt het product het haar glanzend, verminderd het pluishaar en is het ook nog eens geschikt op eventueel geverfd haar. De laatste functie, naar mijn mening de beste, is de heat protector in het product. Dit houdt in dat je het product bijvoorbeeld kunt gebruiken voor het stijlen, krullen en het föhnen. Op deze manier zit er een verzorgend product in die je haar beschermt tegen hitte en het er mooier uit laat zien!

Gebruik

Een aantal dagen heb ik het product getest op verschillende manieren. Volgens Milkshake zelf moet je het product aanbrengen op vochtig haar, gevolgd door styling. Deze manier werkte voor mij goed, zeker in combinatie met het stylen van mijn haar na aanbrenging. Ook heb ik het product getest op droog haar, dit werkte voor mij weer wat minder, aangezien ik het niet helemaal goed verspreid kreeg. Tenslotte heb ik het product aangebracht op vochtig haar en vervolgens niet gestyled. Dit werkte ook, maar aanzienlijk minder, dan wanneer je het haar stylet ! Mocht je voor het stylen een keer geen tijd hebben, dan is het fijn dat dit ook werkt. Wel heb ik gemerkt dat het mijn haar iets droger maakte, hierdoor is het product minder geschikt voor mensen die van nature al droog haar hebben.

Verpakking, geur en structuur

De uitstraling, geur en structuur van een product zijn zeker niet onbelangrijk! Allereerst de verpakking, een mintgroene tube met letters in het zwart en wit. Deze kleurencombinatie laat het product clean overkomen. De geur past dan ook perfect bij deze uitstraling. De crème ruikt erg fris en hier maak je mij zeker blij mee! Tenslotte de structuur, de crème voelt lekker aan en is gemakkelijk aan te brengen in het haar.

Conclusie

Kortom ben ik erg tevreden over dit product! Je hebt weinig nodig van het product om het gewenste effect te bereiken. De verpakking en geur geven een rustige uitstraling, precies wat ik bij dit product vind passen. Op het feit na dat mijn haar ietsje droger werd vind ik dit product goed werken in combinatie met het stylen van mijn haar!