Home Getest: KEVIN.MURPHY EVER.SMOOTH
Onze favorieten

Getest: KEVIN.MURPHY EVER.SMOOTH

Onlangs heb ik de EVER.SMOOTH heat-activated style extender ontvangen en mogen testen. Kevin Murphy is een duurzaam merk dat gebruik maakt van natuurlijke en vegan ingrediënten en bovendien diervriendelijk is. Dit merk had ik nog niet eerder gebruikt maar ik had er al wel veel over gehoord en gelezen en was daarom erg nieuwsgierig naar dit product.

Werking

Het gebruik van de EVER.SMOOTH style extender zorgt ervoor dat je één dag langer kan genieten van je geföhnde en gestijlde kapsel. De ingrediënten: Blue Cypress, White Cypress en Lemon Aspen zorgen ervoor dat vocht in het haar behouden blijft, ondanks eventuele luchtvochtigheid. Andere pluspunten zijn: anti-frizz, hitte bescherming, verzorging en zijdezachte haren.

Verpakking en geur

De EVER.SMOOTH heeft een inhoud van 150 ml en zit in een minimalistisch ogende fles met een fijne spray-kop. Een leuk weetje: deze verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic uit de oceaan.

Ik vind de spray erg kruidig ruiken, vergelijkbaar met een mannen deodorant of aftershave.  In eerste instantie was ik dan ook bang dat deze geur in mijn haar zou blijven hangen. Gelukkig zorgde mijn föhn ervoor dat deze kruidige geur snel verdampte en verdween.

Gebruik en resultaat

De EVER.SMOOTH breng je aan op gewassen en handoekdroog haar. Het is van groot belang dat je eerst de EVER.SMOOTH aanbrengt (als basis) alvorens je andere haarproducten gebruikt. De ingrediënten in dit product worden namelijk geactiveerd door de hitte van je föhn en/of stylingstool.

Ik moet bekennen dat ik de gebruiksaanwijzing bij het eerste gebruik niet erg nauwkeurig opgevolgd heb. De EVER.SMOOTH bracht ik aan ná een ander haarverzorgingsproduct. Het resultaat was niet erg bijzonder behalve dat mijn haar, na het een paar dagen niet gewassen te hebben, minder vet oogde.

Daarna heb ik de EVER.SMOOTH weer gebruikt en de instructies goed opgevolgd; dit maakte qua resultaat ontzettend veel verschil. Ik heb van nature licht krullend en droog haar wat ik normaliter stijl met een föhn. De föhn maakt mijn haar poreus en droog ondanks een hittebeschermingsproduct dat ik altijd vooraf gebruik.

Tijden het föhnen zag ik al direct verschil: mijn haar zag er gepolijst, glanzend en verzorgd uit. Het leek alsof ik mijn haar had laten föhnen bij de kapper. Daarnaast voelt de EVER.SMOOTH gewichtloos aan en maakt het mijn haar niet ‘vet’ of ‘hard’ zoals bij sommige haarproducten. Heel fijn, ik ben er dan ook erg blij mee en zal dit product zeker blijven gebruiken!

KEVIN.MURPHY is eco friendly en cruelty free. Meer weten?