Home Getest: KEVIN.MURPHY Blow.Dry lijn
Onze favorieten

Getest: KEVIN.MURPHY Blow.Dry lijn

Ik was erg enthousiast toen ik hoorde dat ik de Blow.Dry line van Kevin Murphy mocht uitproberen. Mijn enthousiasme was niet misplaatst, want wat is dit een top lijn! Kevin Murphy is 100% parabeen- en sulfaatvrij, dat maakt mij sowieso altijd al erg happy. Een ecovriendelijk merk dat een lijn uitbrengt voor het creëren van de perfecte look, kom maar op!

Kevin Murphy Blow.Dry Wash

Ik mocht drie producten testen, waaronder de Blow.Dry Wash. Deze voedende shampoo herstelt en hydrateert het haar.

Door het hoge erwteneiwit- en houtschorscomplex wordt het haar beschermd tegen haarbreuk. Ook zit er in de shampoo al een extra hittebescherming.

De shampoo brengt fijn aan en is gemakkelijk te verdelen. De flacon heeft een kleine opening, waardoor je niet onnodig veel product gebruikt. Op deze manier kan je extra lang met de shampoo doen!

Kevin Murphy Blow.Dry Rinse

Daarnaast kreeg ik de Blow.Dry Rinse opgestuurd. Een heerlijke conditioner van dezelfde lijn. De ingrediënten in deze producten zorgen ervoor dat je haar wordt beschermd tegen kleurverlies en omgevingsinvloeden.

Ook in de conditioner zit een hittebescherming. Na het wassen even kort laten intrekken en uitspoelen en je bent good to go!

Kevin Murphy Blow.Dry Ever.Smooth

Tot slot mocht ik de Blow.Dry Ever.Smooth proberen. Naar deze spray was ik het meest benieuwd en hij valt zeker niet tegen! De spray wordt geactiveerd door warmte, oftewel door je föhn. Breng de spray aan op je vochtige & schone haar … en föhnen maar! De spray zorgt voor volume en een pluisvrije finish.

TIP: föhn je haar ondersteboven voor extra volume. Daarnaast is de spray zo licht als een veertje, gemakkelijk mee te nemen dus!

Conclusie

Gebruik alle drie de producten samen voor het optimale resultaat. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze lijn!

De lijn is verzorgend en hitte beschermend, maar laat je ook de deur uit lopen met de benodigde dosis volume!