Home Getest: Indulging Fluid Oil van Authentic Beauty Concept
Onze favorieten

Getest: Indulging Fluid Oil van Authentic Beauty Concept

De afgelopen weken heb ik een nieuw product getest van het merk Authentic Beauty Concept. Dit is een redelijk nieuw vegan haarverzorgingsmerk. Ik ben zelf al best een tijd op zoek naar een product voor pluizig haar dat echt werkt, mijn haar is namelijk vaak dof en pluizig en ik heb nog nooit een product gevonden dat echt werkte. Dus het kwam zeker goed uit dat ik dit product heb mogen testen. Ik las op de website dat het Crambe Abyssinica-zaadolie bevat en dat er geen siliconen in zitten.

 

Lees over je huid en beauty! Op Beauty Insights geven we tips we je en houden we je op de hoogte!

Inhoud

Het product zat leuk ingepakt en was een cadeautje om open te maken. Verder is het flesje zelf best basic, het is een doorzichtig flesje van glas met een inhoud van 100 ml. Zelf vind ik basic eigenlijk juist heel mooi bij verzorgingsproducten, dit geeft namelijk een chique uitstraling. Ook heel fijn vind ik dat de verpakking 100% recyclebaar is.

De olie is doorzichtig en heeft een vloeibare substantie, wat wel fijn is aan deze olie is dat het niet zo vet is, dus na het gebruik heb je niet meteen van dat vettige haar. De geur is lekker subtiel en ruikt naar bloemetjes. 

Werking 

Het fijne aan deze olie is dat je hem op droog en nat haar kan gebruiken. Ik heb het voornamelijk op droog haar gebruikt, in de ochtend. De olie geeft helemaal geen vet haar en het zorgt voor een mooie glans. Iedere ochtend een beetje op je hand en dan in masseren in de punten en een beetje naar boven. Je kan het natuurlijk ook alleen na het wassen gebruiken, maar ik had eindelijk het gevoel dat dit een product was dat echt werkte voor mijn haar dus ik heb het meteen lekker vaak gebruikt :-). 

Resultaat

Van dof en pluizig haar naar glanzend en zacht haar. Dit is het eerste product wat voor mij echt heeft gewerkt, het geeft geen vette look en het is ook nog eens vegan. Echt een super fijn product, deze blijf ik zeker gebruiken. 

Getest door: Eegje Lodder