Home Getest: Fudge Finish Hed Shine
Onze favorieten

Getest: Fudge Finish Hed Shine

De afgelopen week heb ik iets super leuks mogen testen, namelijk Finish Hed Shine van Fudge Professional. Het testen kwam perfect uit want dit product is ideaal voor deze bijzondere tijd. In deze quarantaine periode probeert iedereen uiteraard nieuwe kapsels uit, zoals een krullen, of juist een steil kapsel. Dit product kan daar zeker een handje bij helpen!

De Fudge Finish Hed Shine is een spray die je haar een mooie, droge glans geeft en je coupe goed in model houdt! Het in model houden van je mooie krullen of juist je steile kapsel is hierdoor erg makkelijk.

Gebruik

Ten tweede het gebruik van dit product. Dit is onwijs simpel en er valt weinig over uit te leggen. Het is simpelweg een aantal keer sprayen op je haar en voilà je coupe blijft heel de dag in model én heeft bovendien een mooie glans.

Verpakking

Over de verpakking van dit product ben ik enorm te spreken. Allereerst heeft het flesje een gouden kleur en wat staat er nou sjieker dan goud? Ten tweede zorgt de verpakking ervoor dat het product ontzettend makkelijk mee te nemen is. Het flesje is licht in gewicht en de dop kan door middel van een draaibeweging dicht worden geklikt. Ideaal dus om dit flesje mee te nemen in je handtas, zo ben je heel de dag verzekerd van glanzend haar! 

Conclusie

Dat ik erg enthousiast ben over dit product is wel duidelijk. Het gebruik is makkelijk, maar het resultaat geeft het gevoel alsof je uren met je haar bezig bent geweest, terwijl dit eigenlijk nog niet eens een minuut is! Ten slotte is dit een onwijs fijn product om in je handtas te gooien. Zo weet je zeker dat je coupe heel de dag goed zit en mooi glanst!