Home Geloof in jezelf
Ondernemend

Geloof in jezelf

Deze blog schrijf ik terwijl ik denk:' waar gaat de wereld nog naartoe?'.

Geloof in jezelf

Je wordt overal 'bang' gemaakt qua kosten. Je kunt de televisie niet aanzetten of de krant lezen en je wordt met de neus op de feiten gedrukt dat de energieprijzen gigantisch de lucht in gaan.

Waardoor heel veel mensen niet weten waar ze aan toe zijn en dat geeft onrust en dan heb ik het nog niet eens over de boodschappen.

Wees niet bang en geloof in jezelf!

Enthousiast blijven

Daarom is het voor ons als kappers extra belangrijk om enthousiast te blijven en niet met de negativiteit die er heerst mee te gaan, zodat de klanten met een blij gevoel bij jou vandaan komen. 

Wij proberen zo mooi mogelijk werk af te leveren en willen de klant een fijn en bijzonder gevoel geven. Ook als ze pessimistisch zijn, willen we er een positieve draai aan te geven. Gelukkig lukt dat meestal en zijn de klanten ons dankbaar.

Ook al moeten ze misschien iets meer betalen dan bij de collega kappers. Maar als je kwaliteit levert waardoor ze langer met het kapsel kunnen lopen en de coupe zit prettig en de kleur is briljant dan geniet je daar elke dag van. Uiteindelijk kost het dan niet meer, want de coupe gaat langer mee en hebben minder producten nodig.

En dat geeft positieve energie! 

Wees niet bang en geloof in jezelf, want door de corona hebben we bewezen dat wij als kappers belangrijk zijn voor de klanten.