Home Geef je golven een boost met de Mad About Waves Spray van Schwarzkopf!

Onze favorieten

Geef je golven een boost met de Mad About Waves Spray van Schwarzkopf!


Het is dit jaar al een paar keer heerlijk strandweer geweest, maar de echte zomer moet nog komen. Gelukkig kun je tot die tijd óók genieten van een prachtig volumeus strandhaar met deze spray van Schwarzkopf Professional. Ik test hem voor je uit!

Over het product

Mad-about-wave-01

  • Merk: Schwarzkopf
  • Lijn: Mad About Waves
  • Inhoud: 200ml
  • Van fijn tot dik en stug haar
  • Voor medium tot los golvende haartypen
  • Aquarine Complex. Magnesium Sulfaat

Mad-about-wave-05

Schwarzkopf Mad About Waves Sea Blend Texturizing Spray hydrateert, verzorgt en geeft textuur en volume aan je haar. De formule bevat Aquarine Complex en Magnesium Sulfaat en zorgen er mede voor dat je haar er gezond, verzorgd, glanzend en mooi golvend uitziet.

Mad-about-wave-04

Gebruik

Mad-about-wave-03
Je kunt het op zowel een beetje vochtig als compleet droog haar gebruiken. Ik koos voor de tweede optie. Ik  heb voor de resultaat foto zo'n tien keer op de linkerkant van mijn haar gesprayed en op de rechterkant niets. Eventueel kun je het ook eerst in je hand sprayen en dan in je haar knijpen. Hierna ben ik mijn haar een beetje gaan twisten, zodat het wat meer ging golven. Je zou hierna ook nog de föhn kunnen gebruiken op de laagst-warme stand. Ik heb ervoor gekozen om het aan de lucht op te laten drogen. Tip als je nog meer beach hair wilt: draai je haar in een rommelige knot en laat de spray tien minuutjes intrekken. Zodra je je haar weer los maakt is het een stuk volumeuzer en heeft het nog meer slag!

De dag erna was ik sowieso altijd mijn haar weer met een verfrissende shampoo, anders vind ik mijn coupe net iets te rommelig worden.

Mad-about-wave-02
Zie hier het resultaat op mijn dikke bos haar. Links geen product en rechts wél. Zoals je ziet is het verschil duidelijk zichtbaar!

Het product lijkt mij heel erg geschikt voor meiden met stijl haar, die wat meer textuur erin willen krijgen. Het effect houdt de hele dag door, dus je hoeft niet bij te sprayen. Kam het zeker niet door na het aanbrengen, want dat verzwakt het effect enorm.

De prijs wil nogal verschillen per webshop. Momenteel heb ik deze op internet kunnen spotten tussen de €16,15 en €29,90.

Wat vind jij van het effect van dit product?