Home FROM THE HEART | Hair & Looks in Breda
Stylist

FROM THE HEART | Hair & Looks in Breda

Samantha kwam na een heftige zwangerschap 6 jaar geleden in de financiële problemen en kreeg daarbovenop ook nog een postnatale depressie. Na lang twijfelen nam ze contact op met de BeautyBank. Lees haar aangrijpende verhaal!

Het verhaal van Samantha

Samantha

Samantha is moeder van 2 jonge dochters, maar helaas is niet alles goed gegaan bij de zwangerschap van haar eerste dochter, nu 6 jaar geleden. Wat op 9 maart 2015 de mooiste dag van haar leven had moeten worden, veranderde in een nachtmerrie.

Samantha bleek het GBS bacterie te hebben en dit bleek voor haar dochter Selena levensbedreigend te zijn, omdat zij in het vruchtwater gepoept had en dit binnen gekregen had.

Samantha: "Na een heftige bevalling kwamen we erachter dat zij een hersenvliesontsteking had en ze heeft 3 weken lang in het ziekenhuis gelegen. Die roze wolk waar ze altijd over praten werd zo onder mijn voeten vandaan geveegd. Ik voelde me vreselijk. Voor mijn gevoel kon ik geen goede moeder voor haar zijn en dit schuldgevoel uitte zich in spulletjes kopen voor haar. Niets was te gek. Ik bleef kopen en uiteindelijk raakte ik hierdoor in de problemen. Ik kon mijn vaste lasten niet meer betalen en kwam hierdoor in een schuldhulp traject omdat ik er zelf niet meer uitkwam."

Postnatale depressie

Vrij snel ging Samantha weer aan het werk gegaan, maar snel werd alles haar teveel. Ze kreeg ik een postnatale depressie. Daarna is ze een traject gestart bij een zorginstelling en heeft ze zichzelf weer op het rechte pad gekregen. Nu 6 jaar verder is haar leven weer een beetje op de rit.

Samantha: "Ik heb een leuk huisje in het centrum, mijn rijbewijs afgelopen jaar behaald en ik heb geen schulden meer. Wel heb ik nog een bewindvoerder, die mijn vaste lasten beheerd. Dat vind dit erg fijn."

Opnieuw mama

Onlangs werd Samantha voor de 2e keer mama. Dit keer ging de zwangerschap gelukkig wel goed. Toen ze een folder in een kerstpakket van de BeautyBank kreeg, nam ze na lang twijfelen contact op.

Ze vertelt: "Dit is een ontzettende grote stap geweest! Ik heb zoveel doelen en wensen die ik wil behalen. Ik heb 6 jaar niet gewerkt en ik ga heel graag opzoek naar een baan! Ik ben al mijn vriendinnen verloren sinds ik mama ben en ik zou heel graag weer nieuwe contacten willen en nieuwe vriendinnen en vrienden maken. Gewoon het 'normale' leven zoals ik altijd zeg."