Home FROM THE HEART| Brigiet van Stylings Hengelo
BEAUTIFUL PEOPLE

FROM THE HEART| Brigiet van Stylings Hengelo

Ieder gesprek dat de verbinders van de BeautyBank voeren is uniek. Maar het gesprek met Raya springt er uit omdat zij graag haar man wilde verrassen. En toen we het contact met de professional zochten reageerde deze heel spontaan waarmee we allemaal verrast waren. Lees het verhaal van Raya & Michel.

Het verhaal van Raya

Ik heb jullie (de BeautyBank, red.) geschreven omdat we een aantal verschrikkelijke nare jaren hebben gehad. Zelfs tijdens mijn zware postnatale depressies die ik heb gehad, bleef Michel mij altijd steunen en in mij geloven! Daar ben ik hem zo verschrikkelijk dankbaar voor. Er kwamen geldzorgen bij en zo gingen we steeds verder de neerwaartse spiraal in. Maar hij bleef zeggen: het komt goed!

We zijn onderweg … inmiddels onder bewind om orde te scheppen in de financiële situatie. Ik begin langzamerhand weer op te staan en zit - met ups en downs - ook weer beter in mijn vel. Alles kost tijd, maar met Michel naast mij gaan we er zeker komen! 

Toen hij me na de behandeling zag, reageerde hij zo ontzettend leuk! BeautyBank, bedankt!

De reactie van Brigiet

Brigiet van Stylings Hengelo reageerde heel spontaan: “Ik vind het heel mooi dat ze haar man wil verrassen. Laten ze gezellig samen komen, hoe leuk is dat!"