Home FROM THE HEART| Jasmijn en Denise van Kapsalon Knip & Kleur
BEAUTIFUL PEOPLE

FROM THE HEART| Jasmijn en Denise van Kapsalon Knip & Kleur

Claudine besefte dat - als je alles kwijt raakt - je de oplossing waarmee je uit het dal klimt heel dichtbij vindt. Investeer in jezelf en omarm de wereld vanuit je eigen kracht. Dankzij de toppers van Kapsalon Knip & Kleur in Hillegom onderging ze een heerlijk verwenmomentje!

Het verhaal van Claudine

Ik ben Claudine (50 jaar) en heb 2 mooie zoons van 22 en 19 jaar. Door mijn scheiding raakte ik mijn huis kwijt, mijn lievelingsbaan en kon ik niet meer blijven werken door ziekte. Dat klinkt allemaal niet als een sprookje ... Maar dankzij de mooie en fantastische mensen waar ik tegenaan ben gelopen, ben ik weer uit een diep dal gekrabbeld. Hierdoor ben ik weer gaan geloven in het leven!

Ik ben terecht gekomen bij een hele fijne dagbesteding en mijn doel is vanuit daar ooit weer een job of iets wat binnen mijn beperkingen ligt, te vinden.

Ik vindt het héél leuk en ben zó blij dat ik uitgekozen ben voor een heerlijke behandeling van Jasmijn en Denise via de BeautyBank! Mijn dank is groot, echt heel groot. Ik moest echt een traantje wegpinken dat ik dit mocht ontvangen!

De reactie van Jasmijn en Denise

"Vier jaar geleden heb ik mij aangemeld bij de BeautyBank.  Deze stichting brengt specialisten in de beauty branche en dames die dat goed kunnen gebruiken samen voor een verwenmoment.  Vandaag mochten wij Claudine heerlijk in de watten leggen, een powervrouw met een heftig verhaal die het echt even verdiende om nog mooier gemaakt te worden dan zij al is. Tijdens het inwerken van haar nieuwe kleur werd ze door visagiste Denise voorzien van een mooie dagmake-up en daarna zijn haar eigen krullen weer tevoorschijn gehaald.

Wat een voldoening is het elke keer weer als iemand zo zit te genieten op je stoel, maar vooral als dat iemand is die dat even zó verdient! Het was fijn dat we haar zo’n boost konden geven na alles wat ze meegemaakt heeft."