Home Experts testen Number 4 Stylingproducten
Onze favorieten

Experts testen Number 4 Stylingproducten

Een tijdje geleden ontvingen we een tas vol met spullen van het Franse merk Number 4. We vroegen haarstylist Siko van Berkel om deze voor ons te testen.

Siko:

Ik kende het merk nog niet, maar kwam het tegen bij de lifestyle store  Sprmrkt in Amsterdam. De producten zagen er strak uit en mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Samen met collega Lorin Versteeg heb ik de producten gebruikt tijdens ons werk en uitgetest op verschillende haartypes.

Lorin-Siko

Number 4 Blow Dry Lotion

Dit is een product dat Lorin voornamelijk heeft gebruikt. Lorin: "Heel fijn product, je gebruikt het als een styling cream. Het product is niet vet en laat het haar luchtig, maar het geeft wel versteviging en houdt het haar goed bij elkaar. Deze lotion droogt lekker in tijdens het föhnen en geeft het haar een natuurlijke feel, niet alsof je veel product gebruikt hebt."

Number 4 Super Comb Prep & Protect

Lorin: "Goede anti-klit, geeft alleen geen body of hold. Ik gebruikte dit product samen met een root lift om bij de aanzet wat volume te geven."

Number 4 Support Solution

number-four-siko-1

Dit is een hele lichte föhnlotion, niet zo'n heel spannend product. Het geeft niet veel support, eigenlijk merk je nauwelijks verschil of je dit wel of niet gebruikt.

Number 4 Texture Styling Creme

Hele dikke cream, die ik voornamelijk bij mannen heb gebruikt. Het geeft vorm en maakte het haar stug. Fijn product!

Conclusie

number-four-siko-2

Fijne producten, die heerlijk ruiken. Ik kende het merk niet, maar het doet me een beetje denken aan de producten van Bumble & Bumble. De mensen die erachter zitten zijn beziog met haarstyling, dat kun je merken. Ze begrijpen waar het om gaat. Alleen was ik wel verbaasd te horen hoe duur de producten zijn; rond de €30 per stuk. Dat had ik er niet vanaf gezien. Ik heb de producten met plezier gebruikt, maar geen enkel product had echt die wow-factor, behalve dan de Blow Dry Lotion, dat was voor mij echt de topper.

Lees ook:

INTERVIEW MET SIKO VAN BERKEL

INTERVIEW MET LORIN VERSTEEG