Home Nieuw in de salon: Davines Heart of Glass
Onze favorieten

Nieuw in de salon: Davines Heart of Glass

Davines lanceert een compleet nieuwe lijn voor blond haar: Heart of Glass. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor geblondeerde en natuurlijke blondines en beschermt en herstelt de haarvezel, terwijl de kleur behouden blijft.

De producten van Heart of Glass maken het haar beter doorkambaar en zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

Dankzij wetenschappelijk onderzoek van de Davines laboratoria zijn de gepatenteerde Biacidic Bond Complex en Fortyfying Botanical Shield gecreeërd die, in combinatie met natuurlijke ingrediënten zoals baobab extract en Jackfruit, deze lijn perfect maken voor geblondeerd en natuurlijk blond haar, evenals verzwakt haar veroorzaakt door stijltangen of föhns.

Duurzame ingrediënten

Het blauwe extract dat wordt verkregen uit Jackfruit, dat op een duurzame manier in Colombia wordt gekweekt, is het natuurlijke pigment dat reflecties kan verhelderen en blond haar kan laten glanzen, zowel in warme als in coole tinten, evenals natuurlijk blond haar.

Respect voor het milieu

Davines zou Davines niet zijn, als er ook niet aan het milieu is gedacht! De formules zijn vrij van siliconen en biologisch afbreekbaar tot 98,5%. Het percentage van 96,8% natuurlijke bestanddelen wordt berekend volgens Davines-criteria, die strenger zijn dan die normaal in de markt worden gebruikt. Een ingrediënt wordt gedefinieerd als van natuurlijke oorsprong, wanneer 100% van de moleculaire structuur van natuurlijke oorsprong is, zonder enig synthetisch element.

Bekijk de producten van Heart of Glass hier.