Home TEST Embryolisse Lait-Creme Concentré
Onze favorieten

TEST Embryolisse Lait-Creme Concentré

Ontmoet mijn nieuwe holy grail! Voorheen geloofde ik niet zo in dagcrèmes. Onzin, dacht ik. Je huid heeft dat helemaal niet nodig. Dit hield ik steevast vol totdat ik overal reviews en positieve reacties zag opduiken over deze crème. Uit nieuwsgierigheid wilde ik hem toch maar proberen en nu ben ik echt verslaafd!

DSCN0850

Het product is in 1950 ontwikkeld in Frankrijk, wat je waarschijnlijk wel gemerkt had door de benaming. Het is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen.

Productomschrijving

Een fantastisch verzorgend product. Een waar beautygeheim. Al decennialang bekend en favoriet bij dermatologen en visagisten. Een samenstelling van natuurlijke ingrediënten met bewezen goede eigenschappen, rijk aan vetzuren en vitamines. Deze ingrediënten leveren alle essentiële voedingsstoffen en hydratatie voor het evenwicht van de huid en herstellen de hydrolipidelaag (het natuurlijke afweermechanisme dat beschermt tegen schadelijke invloeden waaraan de huid wordt blootgesteld). Zij versnellen tevens de celvernieuwing. De huid is gehydrateerd*, gevoed en gerepareerd en voelt weer soepel, glad en elastisch aan. Tekenen van droogheid en irritatie verdwijnen en de huid wordt rustig. De romige textuur van de crème laat een dun, satijnzacht laagje achter, zelfs op de droge huid.

DSCN0855

Samenstelling

Verzachtende olie en natuurlijke, actieve ingrediënten: Karitéboter, bijenwas, aloë vera en soja-eiwitten. Symdiol 68T (een conserveringsmiddel zonder parabenen) Dit product heeft een uitgebalanceerde samenstelling om de kans op mogelijke allergische reacties te minimaliseren.

Klinkt erg veelbelovend!

Vastleggen in volledig scherm 7-9-2013 152907.bmp

De crème is wit en smeert lekker uit. Hij is wat vloeibaarder dan andere dagcrèmes die ik heb gehad. Hij is ook erg zuinig in gebruik en trekt redelijk snel in. Ik gok dat ik er wel zo'n 9 maanden mee kan doen met de hoeveelheid die ik elke dag gebruik (zie hierboven). De geur valt niet echt te omschrijven, het is een echte dagcrème geur, maar dan wat neutraler. Ik voel me altijd wat frisser en wakkerder als ik het 's ochtends aanbreng.

Ik doe hem meestal in de avond op voordat ik ga slapen, óf 's ochtends voordat ik mijn make-up doe. Dan laat ik hem een paar minuutjes intrekken, omdat anders je make-up erbovenop gaat glijden. Ik merk wel dat mijn gezicht er stralender uitziet nadat ik deze crème heb gebruikt.

DSCN0848

Ik kan me wel voorstellen dat deze crème bekend is in de beautyindustrie. Hij werkt gewoon heel goed! Ik heb bijna helemaal geen last meer van puistjes of droge velletjes sinds ik deze gebruik.

Ik heb mijn Embryolisse Lait-creme concentré uit de 'Mooi' parfumerie op Amsterdam Centraal station gekocht. Toen ik hem kocht was ie €17,95. Je kunt het ook online kopen bij de webshop van Embryolisse.

C U soon!