Home Elise krijg een nieuwe look na haar terugkeer uit Denemarken
Haarpraat

Elise krijg een nieuwe look na haar terugkeer uit Denemarken

Zo prachtig om te zien hoe Het delen van het enthousiasme waarmee Ilona van Haar&Zo in Nijmegen zich een aantal maanden geleden aanmeldde bij de beautybank overwaaide naar Marianne van knapverzorgd.nl

“Zo kunnen we toch samen Elise een metamorfose geven” was de gedachte van Ilona,ik sprong een gat in de lucht van dit liefdevolle idee en zo geschiedde…

Het verhaal van Elise

Elise: "Mijn tienerjaren waren vooral heftig en deze heftige tijd heb ik doorstaan door vele therapieën die mij weer op weg hielpen."

Elise vertelt: "Ik trouwde op mijn 21ste en kreeg binnen zes jaar 3 prachtige zonen. Met mijn Deense man en kinderen hadden wij tijdens die 6 jaar zoveel tegenslagen dat wij onze boerderij in Denemarken moesten verkopen. Daarnaast zitten we voor ons leven gebonden aan een onmogelijke grote schuld. Inmiddels ben ik weer een jaar terug in Nederland en door de moeilijke start krijgen we veel steun via de gemeente door vrijwilligers die  ons helpen om tot oplossingen te komen om positief de toekomst in te gaan. Via een vrijwilliger van de gemeente werd mij aangeboden om mij aan te melden bij de BeautyBank,. Wow wat een gave organisatie, zo top om mensen te helpen door ze een positief steuntje in de rug te geven!"

En zo gebeurde; 6 september was de grote dag en kapster Ilona van kapsalon Haar&Zo heeft Elise een totaal nieuw kapsel gegeven.  Als kers op de taart kreeg Elise ook nog een mooie make-up van visagiste Marianne van Knapverzorgd.nl!

Ik zie het als een nieuwe start naar een positieve toekomst waarin ik wil opkomen voor mezelf, daardoor mezelf weer te waarderen en te laten zien naast het feit dat ons huwelijk hier zeker onder te leiden heeft ben ik gaan beseffen dat juist in zware tijden het licht altijd weer gaat schijnen in je leven en daar hou ik mij aan vast. Dank voor alles, het heeft mij een duw in de juiste richting gegeven!

beeldbank-elise

Ilona van kapsalon Haar&Zo in Nijmegen

”Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met de BeautyBank, een prachtig initiatief en als ik daar een bijdrage aan kan leveren doe ik dat met alle liefde en plezier. Niets is zo prachtig als mensen mooi maken en ze het gevoel te geven dat  ze er mogen zijn. Met een mooie buitenkant groeit  ook het zelfvertrouwen en dat is toch de basis. Na een poosje kregen we het bericht de BeautyBank  heeft een client  voor ons!

De dag dat Elise bij ons in de kapsalon kwam was ik bijzonder onder de indruk van haar verhaal. Een lieve meid, die wel wat aandacht en een mooi uiterlijk verdiende. We hebben Elise's haar in een bob geknipt en de kleur opgefrist en iets meer diepte gegeven. Maar omdat zij niet de middelen heeft om het regelmatig te kleuren, hebben we het heel natuurlijk gehouden, met wat highlights voor een speels effect. We hebben er een gezellige middag van gemaakt, met een lach en een traan. Bedankt lieve Elise, we wensen jou en je gezin heel veel geluk!"

 Marianne van Knapverzorgd.nl

"Via Ilona ben ik bij Beauty Bank terecht gekomen. Ze vertelde vol enthousiasme over Beauty Bank. Na een aantal keren contact te hebben gehad met Karin, wist ik het zeker, Ik doe mee!

De klik was er tussen ons allemaal. Elise begon gelijk spontaan te praten en mee te zingen met de liedjes in de kapsalon, Ilona en ik praatte honderd uit en ook Elise kon rustig haar verhaal doen. Wat een ontspannen middag was dat. We zagen Elise steeds meer bij komen van alle drukte en hectiek. Ook begon ze steeds meer te stralen, telkens als ze in de spiegel keek zagen we een kleine lach op haar gezicht. Wat zat ze te genieten, net als wij, wij genoten met volle teugen. En wij ook, want we mochten met ons werk en onze passie iemand helpen! Iemand voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Dit maakte de middag alleen maar mooier, we wisten voor wie we dit deden. Namelijk voor Elise, zodat ze weer verder kan, mooi verder kan, en vooral vol zelfvertrouwen verder kan!"

OVER DE BEAUTYBANK

Als het leven tegenzit omdat je door omstandigheden weinig geld hebt, durf je soms minder. Erger nog: je voelt je soms minder. Toch is een beetje zelfvertrouwen en aandacht het enige wat nodig is voor de eerste stap naar verandering. Solliciteren op die nieuwe baan, eindelijk beginnen met sporten, durven daten óf iets anders. Met behulp van een professional team uit de beautybranche en donateurs helpt de BeautyBank mensen met weinig geld aan meer zelfvertrouwen: door een bezoek aan kapper, styliste, visagiste en/of schoonheidsspecialiste.