Home Een make-over voor de koning?
Update

Een make-over voor de koning?

Willem Alexander wordt dit jaar 50 en wij vieren dat elk jaar door ons helemaal in oranje te dossen en er een groot feest van te maken; King's Day. Maar wordt het niet tijd voor de koning zelf om iets aan zijn imago te doen? Het magazine van het AD wijdde een heel nummer aan hem, waarin hij als hipster op de voorpagina prijkt, mét gestylde snor en baard. Barry Hay geeft stijladvies in datzelfde nummer:

Van Barry Hay, de koning van de rock-'n-roll (Willem-Alexander is een groot fan) mag het allemaal wat stoerder. Hij pleit in het grote interview voor een nieuwe look voor de koning. Illustrator Mark Reijntjens is met de tips van Hay aan de slag gegaan. En het resultaat, dat is dus die interessante man op de voorpagina.

 

C9_9Ny_XsAE9qw_-764x1024

Wat vind jij, zou het een goed idee zijn voor Willem om eens bij een barbershop binnen te lopen? Mede dankzij het succes van Schorem, staat Nederland wereldwijd bekend om haar barbershop-cultuur en zou zou de koning deze tak van export misschien nog een handje kunnen helpen. We zijn benieuwd wat de Nederlandse barbers van deze make-over vinden, of zouden jullie het anders aanpakken?

In de video hieronder geeft Gio Thenewkid van Schorem commentaar op deze look en hoe zij zouden reageren als de klant inderdaad koning is ...

Bron & beeld: AD Magazine