Home Editor's pick: Nook Magic Arganoil
Onze favorieten

Editor's pick: Nook Magic Arganoil

Is je haar droog geworden van de zon? Dan is deze slimme oliespray perfect voor jou! De Nook Magic Airganoil is letterlijk magisch voor je droge lokken en makkelijk in gebruik, want je hoeft deze conditioner niet uit te spoelen.

Deze bi-phase light conditioner is een zijdezacht leave-in conditioner, ideaal te gebruiken voor alle haartypes, ook voor fijn en futloos haar. De conditioner is verrijkt met biogecertificeerde argan olie, monoi milk en acai bessen. De formule zorgt voor direct herstel van de vochtbalans en zachtheid van alle haartypes. Het verlicht, versterkt en ontwart het haar, zonder het te verzwaren.

Handige tip

Dit product is perfect voor de zomermaanden wanneer het haar behoefte heeft aan extra voeding, maar ook is het een perfect product ter afsluiting van het permanent proces met Nook Movimento Permanent Lotion.

Zo gebruik je het

Eerst schudden voor gebruik. Was het haar met een verzorgende shampoo uit het Magic Arganoil assortiment. Vervolgens goed uitspoelen en het haar handdoekdroog maken. Spray de bi-phase light conditioner over de lengtes en punten van het haar, en kam dit vervolgens goed door. Het product niet uitspoelen (leave-in).