Home Editor's pick: K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask
Onze favorieten

Editor's pick: K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask

K18 is een echt uniek haarproduct en helpt echt om beschadigd haar te herstellen. Ja, herstellen! Want deze leave-in treatment geeft geen tijdelijk effect, maar verbetert echt de haarstructuur!

Met het Leave-in Moleculair Repair Hair Mask van K18 herstel of voorkom je beschadigd haar. Haarbeschadiging kan ontstaan na blonderingen, kleuringen of schade door hittetools. K18 is het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratineketens opnieuw te verbinden. Het resultaat is zacht, glad en sterk haar met veerkracht dat aanvoelt als nieuw.

Permanent resultaat

K18 geeft - zoals zoveel producten wel doen - GEEN tijdelijk effect! Het is het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratine ketens opnieuw te verbinden en aan te vullen die verbroken waren door onder chemische behandelingen en beschadigingen door styling methodes. Het resultaat is zacht, glad en sterk haar met veerkracht dat aanvoelt als nieuw. Hoe meer beschadigingen in het haar, hoe groter het resultaat.

Zo gebruik je het

Voor het beste resultaat gebruik je K18 na elke 4 tot 6 wasbeurten thuis. Het is ook thuis zo makkel k toe te passen, je wast je haar, je maakt het handdoekdroog, brengt K18 aan, laat 4 minuten intrekken en klaar. Daarna kun je je haar stylen of gewoon laten drogen, thats it! Je zult zien dat je haar niet alleen direct herstelt maar dat ook na langer gebruik je haar nog gezonder en sterker wordt.