Home Dunner wordend haar
Solutions

Dunner wordend haar

dunner-haarDun haar komt veel voor. Wereldwijd kampt meer dan de helft van de bevolking met dit haarprobleem, dunner wordend haar. Het kan al op vrij jonge leeftijd bij mannen én vrouwen optreden en komt in vele gradaties voor, variërend van nauwelijks merkbaar tot duidelijk zichtbare uitdunning en haaruitval. Dunner wordend haar en haaruitval, brengt ook emoties met zich mee. Onzekerheid, gebrek aan eigenwaarde. Gelukkig is er steeds meer openheid over dunner wordend haar en durven er meer mensen hier wat aan te doen, voor zover dat kan. Want je moet wel realisitisch blijven. Vraag je kapper om advies, maar verwacht geen wonderen.

Oplossing voor dunner wordend haar? 

Er zijn drie factoren die ten grondslag liggen aan dunner wordend haar: de hoofdhuid- en haaromgeving, de rol van de haargroeicyclus en de verandering van de haarstructuur. NIOXIN is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in dunner wordend haar en biedt oplossingen voor mannen en vrouwen met dit haarprobleem. De hele maand februari staat in het teken van dunner wordend haar in de NIOXIN salons. NIOXIN heeft een uitgebreide productlijn bestaande uit zes verschillende systemen. De systemen zijn afgestemd op de diverse gradaties van uitdunning, de haartextuur en de hoofdhuid- en haarconditie afhankelijk van natuurlijk of chemisch behandeld haar. Elk systeem bestaat uit een 3-delige behandeling met een shampoo (Cleanser), hoofdhuid stimulator (Scalp Revitaliser) en hoofdhuidbehandeling (Scalp Treatment). Daarnaast zijn er aanvullende in-salon behandelingen verkrijgbaar, zoals Scalp Renew en Intensive Treatment. NIOXIN DiaBoost verdikt de omtrek van elke afzonderlijke haar voor een prachtige, zichtbaar vollere haardos al na slechts één behandeling.
ARIE-BOOMSMA
Arie-boomsma2

Toen ik merkte dat mijn haar dunner werd, heb ik mijn kapper gevraagd of daar iets aan te doen is. Hij adviseerde mij om NIOXIN te gebruiken. Sindsdien ziet mijn haar er weer gezond en vol uit.

Arie Boomsma, bekend van televisie en sinds kort mede-eigenaar van een sportschool in Amsterdam, is het gezicht in de nieuwe campagne van NIOXIN!