Home Do Redheads have more fun? 6 feiten over roodharigen
Haarpraat

Do Redheads have more fun? 6 feiten over roodharigen

De Redhead days, oftewel roodharigen dagen, zijn weer achter de rug. Van 4 t/m 6 september heeft er in Breda een heus Roodharigen festival plaatsgevonden met allemaal leuke activiteiten. Hier zijn 6 redenen waarom roodharigen echt anders dan anderen zijn!

Nummer-1

Zeldzaam ras

Niet zo zeldzaam als eenhoorns of dinosauriërs, maar er zijn beduidend minder roodharigen dan andere haarkleuren. Een op de 200 mensen heeft rood haar. Schaam je dus niet voor je lokken, maar wees trots op die rode manen van je.

Nummer-2

Je valt meer op!

Dan kom ik daarmee bij mijn tweede punt: je valt meer op tussen het publiek. Rood is een opvallende en heldere kleur tussen alle neutrale haarkleuren. Hoe lichtere kleur rood je haar is hoe meer je opvalt. Redheads have more fun!

Nummer-3

Winter favoriet

Wanneer andere mensen klagen over het koude weer en de sneeuw heb jij de tijd van je leven! In de winter komt rood haar het mooist uit bij het grauwe weer en krijg je schattige rode wangetjes van het buiten zijn.

Nummer-4

Meer seks

Roodharigen schijnen vaker klaar te komen dan de rest. Ongeveer 41% krijgt vaak een orgasme. Ook hier geldt dus: Redheads have more fun!

Nummer-5

De kleur van passie

Er wordt vaak gezegd dat roodharigen een vurig karakter hebben en extreem gepassioneerd zijn. Je hebt altijd wel iets spannends te vertellen. Het leven is nooit saai met jou!

Nummer-6

Veel copy cats

Veel mensen verven het haar rood omdat ze het een mooie kleur vinden of om meer op te vallen. Denk eens aan alle celebrities die het haar rood hebben geverfd. Rihanna, Kristen Stewart, Ariana Grande... Ze vielen allemaal meer op door die rode lokken. Ook naturel beauty's als Emma Stone, Amy Adams en Isla Fisher staat rood haar ge-wel-dig. Wees trots dat rood gewoon je eigen haarkleur is en je dit dus niet steeds hoeft te verven.

Meer over haar vind je op onze Insight pagina vol met inspiratie!

Cover: Photo©Pascal LATIL