Home De week van Roza | Jarig in Italië
Ondernemend

De week van Roza | Jarig in Italië

Maandagavond weer terug in Nederland. Veel tijd is er niet om bij te komen van de trip uit Bologna. Op dinsdagochtend 09:00 staat de eerste klant er weer op! Het is zo leuk dat veel klanten ons volgen op social media. Als we een leuk evenement hebben gehad of een trip naar het buitenland dan vragen de klanten we altijd naar.

training
Inmiddels zijn we al halverwege de week, ik ben me aan het voorbereiden op de training die ik dit weekend moet geven in Italië. Het is spannend want dit is volledig in het Engels!
Ondertussen ben ik bezig met de metamorfosewedstrijd die ik heb georganiseerd samen met Top Hair. De eerste inzendingen worden binnenkort al ingezonden en samen met Quincy, een van de jury leden, drinken we een kopje koffie en spreken we alles door hoe we het gaan aanpakken.

Na 3 dagen werken zit de tijd in Nederland er al weer op. Zaterdagnacht 05:00 staan we al met z’n 3-en op Schiphol. Dit keer neem ik Chantal mee zij gaat mij helpen tijdens de training.

In Italië

Screen Shot 2018-04-05 at 23.18.35

Ik merk heel erg dat in Italië de blondtrend anders is dan in Nederland. Hier begint “grey & silver “ nu pas hip te worden. In het straatbeeld zie je dan ook meer koper en goudblond dan echt ash kleuringen. Nu pas komt er een grote vraag naar deze koele kleuringen en daarom willen de kappers massaal een Blondtraining volgen. Dit jaar stond het al 3 keer gepland maar het was zo snel uitverkocht dat er een 4de data bij is gekomen.

Twee dagen training geven was heel leuk maar vooral intensief! Per dag hebben we 25 cursisten getraind , grotendeels Italiaanse kappers.

20180401_082418

richy
De laatste dag in Italië hebben Chantal en ik zelf training gervolgd bij niemand minder dan Richy. Hij is een van de hair goeroes uit New York, doet veel fashion weeks en reist de hele wereld over om trainingen te geven. Hij is echt heel erg goed in zijn werk en heeft super veel ervaring. Het was gaaf om zo geïnspireerd te raken.

Jarig

jarig
De laatste dag in Italië was ik jarig en dat wisten ze. Toen ik de gang in kwam lopen heeft het hele team happy birthday gezongen en  mocht ik mijn pizzataart uitblazen! Dat was erg grappig. ’s Avonds zijn we uit eten geweest! Daar kreeg ik nog eens een gave kappers taart en nog wat kadootjes. Het was erg leuk om eens mijn verjaardag in Italië mee te maken. Mijn collega’s van  Jean Paul Myne zijn echt heel lief en hebben alles uit de kast gehaald om mij een leuke dag te bezorgen. Ook werd ik verrast met 2 publicaties in Estetica Italië. Hierin werd over onder andere mijn trainingen geschreven. Erg gaaf!

estetica
Eind goed al goed, het is inmiddels woensdag, we zijn in de avond geland in Nederland. Morgen staan de eerste klanten er alweer op! Kleine 2 weken verder werken in Nederland voordat we weer vertrekken naar Italië. Ik Heb nog een aantal gave projecten gepland staan waar jullie de komende blogs meer over gaan lezen!