Home De 11 meest opmerkelijke haarstijlen uit de 90's
Haarpraat

De 11 meest opmerkelijke haarstijlen uit de 90's

De 90's waren geweldige jaren voor alle films, tv-shows en ontroerende liedjes die uit kwamen. De hairdo's van toen waren echter niet zo geweldig. Kijk met ons mee naar haarstijlen uit de 90's.

Liever iets meer van deze tijd? Lees dan ; Zo kun je zelf deze ‘Pompadour’ kuif stylen

Nummer-1
De noodles van Justin Timberlake

PicMonkey Collage
Dit was Justin before he was bringing sexy back. De krullende haren van J.T. die van lichtblond naar donkerblond gingen leken sprekend op ongekookte noodles.

Nummer-2
De dunne pony

2
Gecombineerd met getoupeerd haar was de dunne pony een hippe trend voor de dames. Pamela Anderson was hier ook van de partij.

Nummer-3
Bob flip

3
De bob die aan het uiteinde naar buiten 'flipte' was hip and happening. Drew Barrymore en The Olsen Twins droegen deze haarstijl toendertijd.

Nummer-4
Raver knotjes (Gwen Stephani's)
4

Edgy knotjes waren helemaal het ding van Gwen Stephani. Het lijkt erop dat Miley deze trend vorig jaar probeerde voort te zetten.

Nummer-5
Vlinder klipjes

5
Ik denk dat bijna ieder meisje deze wel had. Van die kleine, oncharmante vlinder klipjes waarvan je er veelsteveel van in het haar deed. Je had ze met én zonder glitters.

Nummer-6
Spice Girls

6
Deze enorm populaire meidengroep hadden allemaal excentrieke haarstijlen. Ik weet nog wel dat mijn moeder een enorme fan was.

Nummer-7
De Rachel

7
De perfecte hairdo van Rachel uit Friends liet vele harten sneller kloppen.

Nummer-8
Mariah Carey

8
Bijna iedere vrouw was stinkend jaloers op de prachtige grote krullenbos van Mariah. In combinatie met haar stem veroverde ze de hitlijsten. Veel vrouwen wilden meteen een permanentje krullen laten zetten door miss Carey.

Nummer-9
Scrunchies

PicMonkey Collage9
Wie heeft ze niet gehad? Die heerlijke grote, zachte elastieken in je haar die een opvallend kleurtje of patroon hadden.

Nummer-10
Spikey

10
De spikey kapsels lijken akelig veel op karakters uit Sonic. Wie heeft ook alweer bedacht dat dit cool was?

Nummer-11
Saved by the Bell cast

Saved-Bell-Where-Now
De hoge pony, hoge staarten, de bandana's en haar dat lekker veel volume heeft. De meiden van Saved By The Bell waren de idolen van enorm veel tienermeisjes. Het welbekende matje van Mario Lopez toendertijd en het 'perfecte' kapsel van Zach was om bij weg te dromen vroeger.

Zou je een van deze haarstijlen nog wel durven dragen?