Home De meest opmerkelijke haarstijlen uit de 90's
Haarpraat

De meest opmerkelijke haarstijlen uit de 90's

De 90's waren geweldige jaren voor alle films, tv-shows en ontroerende liedjes die uit kwamen. De hairdo's van toen waren echter niet zo geweldig. Kijk met ons mee naar haarstijlen uit de 90's.

Liever iets meer van deze tijd? Lees dan: Zo kun je zelf deze ‘Pompadour’ kuif stylen

De noodles van Justin Timberlake


Dit was Justin before he was bringing sexy back. De krullende haren van J.T. die van lichtblond naar donkerblond gingen leken sprekend op ongekookte noodles.

De dunne pony


Gecombineerd met getoupeerd haar was de dunne pony een hippe trend voor de dames. Pamela Anderson was hier ook van de partij.

Bob flip


De bob die aan het uiteinde naar buiten 'flipte' was hip and happening. Drew Barrymore en The Olsen Twins droegen deze haarstijl toendertijd.

Vlinder klipjes

5


Ik denk dat bijna ieder meisje deze wel had. Van die kleine, oncharmante vlinder klipjes waarvan je er veelsteveel van in het haar deed. Je had ze met én zonder glitters.

Spice Girls


Deze enorm populaire meidengroep hadden allemaal excentrieke haarstijlen. Ik weet nog wel dat mijn moeder een enorme fan was.

De Rachel


De perfecte hairdo van Rachel uit Friends liet vele harten sneller kloppen.

Scrunchies

PicMonkey Collage9


Wie heeft ze niet gehad? Die heerlijke grote, zachte elastieken in je haar die een opvallend kleurtje of patroon hadden.

Zou je een van deze haarstijlen nog wel durven dragen?