Home Davines wederom in de prijzen bij de WieWatHaar Awards - InnerBeauty!
BEWUSTWORDING

Davines wederom in de prijzen bij de WieWatHaar Awards - InnerBeauty!

Davines viel met 'We Sustain Beauty' onlangs in de prijzen bij de WieWatHaar Awards 2022 met de onderscheiding voor het beste project in de categorie InnerBeauty.

Ik denk dat er geen merk op kan tegen Davines als het gaat om INNER BEAUTY! Dit merk is vanaf de start al zo bewust. Ik denk alleen wel dat zij veel meer op de voorgrond mogen treden. 

Juryrapport

Doel van 'We Sustain Beauty'?

"Deze beweging zet zich in voor het klimaat en doet dit door de biodiversiteit en de regeneratieve biologische landbouw wereldwijd te stimuleren. We Sustain Beauty is een merk van Davines, een erkende B Corporation met producten die in meer dan negentig landen worden verdeeld. We Sustain Beauty belichaamt al Davines’ waarden en grootste milieu-ambities voor de toekomst, en het bouwt verder op ons jarenlange streven naar duurzaamheid. Davines zet zich in voor sociaal-ecologische initiatieven. Daarom zullen we in totaal € 50.000* doneren aan twee organisaties die regeneratieve biologische landbouw en een grotere biodiversiteit steunen: Rodale Institute, een pionier van de regeneratieve biologische beweging, en de Slow Food Foundation for Biodiversity, die biodiversiteit in de hele wereld beschermt."

Waarom steunt Davines dit?

"Davines lanceert WE STAND/for regeneration. Hiermee willen we salons en klanten overal ter wereld warm sensibiliseren. Deze limited edition shampoo & douchegel bevat zowel ingrediënten van regeneratieve biologische landbouw als van Slow Food Presidia. Het product staat symbool voor Davines’ inspanningen om de wereld te veranderen en de mensen bewust te maken van regeneratieve biologische landbouw in de schoonheidsbranche en daarbuiten. Het label zelf is als een statement en geeft uiting aan Davines’ inspanningen om via regeneratieve biologische landbouw de klimaatwijzigingen tegen te gaan. Ook de innovatieve werkzame stof™ in de samenstelling is heel bijzonder. Die is gekweekt in samenwerking met Davines Group – Rodale Institute European Regenerative Organic Center."

LEES OOK: Davide Bollati van Davines over next level duurzaamheid