Home Ieder mens is geboren om gelukkig te zijn, numerologie kan ons daarbij helpen
BEWUSTWORDING

Ieder mens is geboren om gelukkig te zijn, numerologie kan ons daarbij helpen

Valeria heeft de afgelopen 22 jaar in de IT-sector gewerkt, maar had altijd al een affiniteit met spirituele groei en daarom verdiepte ze zich in yoga, astrologie en numerologie.  Naarmate ze de 40 naderde nam de interesse voor numerologie steeds meer toe.

Samen met haar levenspartner Paul is Valeria Terlita momenteel bezig om een nieuw leven in Portugal vorm te geven, waar ze in de Douro-vallei een spiritueel retraite bouwen.

LEES OOK: Paul's missie is anderen helpen het lijden te leiden

Elk nummer is energie en alle energie is informatie.

Valeria vertelt: “Ik had altijd al een fascinatie voor nummers en 6 jaar geleden ben ik een opleiding gaan volgen in de matrix numerologie. Onderdeel van deze opleiding is ook coaching en psychologie.

Er is een duidelijk verschil tussen numerologie en astrologie. Bij astrologie leer je wat er is; de planeten, iemands talenten en kwaliteiten en daar stopt het. Bij (matrix) numerologie leer je over de lessen in dit leven, je mogelijkheden,  je levensdoel en wat je daarmee zou moeten doen. Door mij in de numerologie te verdiepen, ben ik anders naar het leven gaan kijken.

Zo heb ik geleerd dat ik nooit mensen op hun fouten moet wijzen, maar altijd moet proberen toch iets goeds in iemand te zien. Doe ik dat niet, dan blokkeert mijn energie.Ook is het voor mij heel slecht om schulden te hebben, in wat voor vorm dan ook. Door schuldenvrij door het leven te gaan, wordt mijn energie niet geblokkeerd waardoor geld binnen kan stromen.”

Matrix van Valeria zelf

Wat is nou zo bijzonder aan nummers?

Nummers zeggen heel veel. Je hele leven bestaat uit nummers; het begint al met je geboortedatum, maar denk ook aan je huisnummer, bankrekening, andere belangrijke data. Zoals je kenteken, telefoonnummer, de tijd op de klok, de temperatuur en ga zo maar door. Nummers zijn energie. We zijn niet zomaar op een bepaalde dag geboren, onze combinatie van getallen is onze belangrijkste sleutel in het leven. Zie het als een soort gebruiksaanwijzing.

Waarom zijn sommige mensen geluksvogels?

Waarom zijn sommige mensen vanaf hun geboorte succesvol, terwijl anderen voortdurend op zoek zijn naar geluk? Voor sommige mensen lijkt alles moeiteloos te gaan, terwijl anderen nooit welvaart of stabiliteit bereiken al werken ze nog zo hard.

Het antwoord ligt in onszelf. Vanaf de geboorte heeft iedereen bepaalde mogelijkheden, een set positieve en negatieve energieën die het leven beïnvloeden. We worden ook beïnvloed door wat we hebben meegekregen van onze ouders en vorige generaties. Ieder mens kan uitstekende kwaliteiten hebben voor ontwikkeling in positieve zin, maar ook negatieve en destructieve kanten.

Hoe kun je jouw geluk beïnvloeden?

Na jaren diverse richtingen te hebben bestudeerd, kwam ik tot de conclusie dat ze allemaal dezelfde informatie geven, maar vanuit verschillende invalshoeken. Als je een scepticus of een wetenschapper bent, zul je meer affiniteit hebben met psychologie. Als je in magie en wonderen gelooft, zul je de esoterische taal beter begrijpen. Maar ik heb gemerkt dat alles wat gezegd wordt bij de esoterie,  vertaald kan worden in wetenschappelijke  taal en andersom. Juist de combinatie van al deze wetenschappen geeft het meest perfecte beeld. En daarom spreekt numerologie mij zo aan; het is een wetenschap die al duizenden jaren bestaat.

Ieder mens is geboren om gelukkig te zijn. Elke ziel zoekt vrijheid en elke denkgeest zoekt bewustzijn. Het onderbewustzijn bevat alle informatie over het verleden, het heden en de toekomst. Dat maakt ieder lichaam een weerspiegeling van iemands innerlijke programma.

Wat houdt Matrix numerologie in?

Numerologie is een instrument om achter de bestemming van het leven te komen en de factoren die het beïnvloeden.

Matrix numerologie is een instrument, je zou het een systeem van zelfkennis kunnen noemen dat zich bezighoudt met de symbolische aspecten van getallen. In numerologie zoeken we naar verbanden tussen gebeurtenissen, waarbij we getallen gebruiken als een code van verborgen kennis. Hiervoor is het nodig om concepten om te zetten in getallen en deze getallen vervolgens te interpreteren op basis van esoterische kennis.

Deze methode is gebaseerd op het principe dat elk nummer energie is en alle  energie informatie is. Afhankelijk van welke informatie deze energie met zich meedraagt, is het mogelijk om veranderingen in je leven aan te brengen.

Wanneer iemand koorts blijft hebben, kan hij daar wat tegen slikken. Als de koorts vervolgens aanhoudt is het slimmer om de dokter te bellen voor een diagnose. Maar als er iets misgaat in het leven, zoals chronisch geldgebrek of relatieproblemen, dan gaat iemand zelden op zoek naar een diagnose voor de oorzaak hiervan.

Matrix numerologie is de sleutel tot een leven van liefde en overvloed en geeft antwoord op de vraag wat iemands levensdoel is. Het is een instrument om achter de bestemming van het menselijk leven te komen en de factoren die het beïnvloeden. Ook geeft het handvaten om je leven een positieve wending te geven .

Is alles dan al beslist vanaf je geboorte?

Nee, ons lot ligt in ons eigen hand! Alles is corrigeerbaar en de matrix numerologie geeft zelfs aan hoe je dat kunt doen De enige vraag is of de persoon zelf bereid is om anders te handelen, gewoontes te veranderen en om van fouten te leren. Het is aan jou om aan jezelf te willen werken. Je moet er wel wat voor doen, maar je zult vanzelf merken als je op de goede weg bent; dan verloopt het leven in een natuurlijke flow en kun je echt geluk ervaren.