Home Dappere Britt wordt geknipt in de keuken
Haarpraat

Dappere Britt wordt geknipt in de keuken

Oké,  je neemt een beslissing

Je wilt je haar doneren maar wat nu? Bij wie kun je terecht, zijn er spelregels aan verbonden en hoe wordt het dan verstuurd? Allemaal vragen waar vastbesloten Britt graag antwoord op wilde. Via de website van Stichting Haarwensen vond ze Esmie's Hairstyling en boekte ze online direct een afspraak.

Eindelijk was het dan zover!

Een vrolijke en tikkeltje zenuwachtige jonge dame maar vastberaden, nam plaats op de stoel! Na een kort kennismakingsgesprek en na het bespreken van haar wensen en mogelijkheden, werd de eerst knip gezet in het lange haar. Britt: " Op ja, het moet wel nog in een staartje kunnen! 🙂 ".

haarwensen-esmie-1

Emotioneel moment

Bij een korte blik in de spiegel. Slik...pfff. Net iets meer dan 30cm af van je lange haren. Dat is niet niks. Britt had het er even moeilijk mee. Britt; "Maar goed, ik doet het wel voor hét goede doel." Al snel hervatte ze weer de moed en konden we beginnen aan een nieuwe passende coupe! Gekozen voor een lange lob, om nog enigszins wat lengte over te houden. Nog even het haar preppen en stylen. En voilà een nieuwe look. The new Britt.

voor-na

Ik vind het ontzettend knap en dapper van Britt dat ze de moed heeft gehad om haar lange haren te doneren. Helemaal ontroerend vond ik de volgende woorden van Britt in een brief aan Stichting Haarwensen.

Haren doneren?

Britt schreef; Deze kinderen zouden niet elke dag geconfronteerd moeten worden met de gevolgen van hun aandoening of ziekte. Ik wil hen het zelfvertrouwen en plezier, wat mijn haar mij geeft, aan hun teruggeven. Hoe mooi is dat, prachtige woorden van Britt. Ik ben blij dat ik haar heb mogen knippen en ook zo weer een steentje heb kunnen bijdrage aan dit goede doel!