Home Created in NL by The Color
Stylist

Created in NL by The Color

De kleurspecialisten van The Color komen met een 'All in the Family' collectie, waarbij de hele familie een nieuw kleurtje krijgt.

Met een knipoog naar de 70's worden zowel oma als kleindochter onder de vakkundige handen genomen van het creatieve team onder leiding van Floor Mulder. Want, zoals oprichter van The Color, Jeffrey Janssen zegt:

 Elke vrouw heeft het recht om goed gekleurd te worden.

 Alle generaties van één familie gingen op de foto; oma, moeder en haar dochters. Deze vrouwen staan representatief voor de generaties die momenteel gekleurd worden in al onze salons. Verschillende generaties met verschillende kenmerken. Eén ding verbindt ze; een persoonlijke haarkleur inspelend naar behoefte en haar wensen. In deze campagne ook een bijzondere knipoog naar de nieuwste generatie waar The Color ook klaar voor zal zijn, namelijk baby River in het familieportret. 

 Color Director Floor Mulder stelde de kleuren samen en bedacht een eigen kleurtechniek in samenwerking met The Color Creative team, waarbij de nieuwste producten van Matrix ‘The Color Blow Dry’ werden gebruikt voor een tijdelijke kleur die blijft zitten tot de volgende wasbeurt. Ideaal voor een event of om een haarkleur uit te proberen.

Foto's:  Peggy Kuiper