Home Cellophanes colorshine salonbehandeling
Onze favorieten

Cellophanes colorshine salonbehandeling

Wie wil er nu geen gezond en glanzend haar? Helaas blijft dit voor veel vrouwen bij een wens. Hittestylers, zon en ook ouderdom kunnen er voor zorgen dat het haar dof en onhandelbaar wordt.

sebastian colorshine

Niet voor niets zijn glansproducten razend populair en beloven veel fabrikanten dat hun producten het haar laten stralen. Toch zijn deze effecten meestal tijdelijk. Daarom was ik zo blij met de Colorshine behandeling van Sebastian Cellophanes. Deze salonbehandeling belooft glanzend haar tot wel zes weken!

Volgens Salon B staat glanzend haar bovenaan de wensenlijst van veel klanten. De Colorshine behandeling is bij hun dan ook een veelgevraagde (kleur)behandeling. Het is een transparante, verzorgende glanskleuring waar veel proteïne in verwerkt is die je haar versterkt en gezond maakt.
De klanten die om dit product vragen zijn:

  • Klanten met natuurlijk haar: het is namelijk uitwasbaar en de meeste Europeanen hebben vaak een wat grauwe kleur van zichzelf. Met een Colorshine kan je je natuurlijke kleur weer echt mooi maken en laten leven.
  • Klanten die hun haar reeds verven: Ook al kleur je je haar al met een ‘normale’ kleurbehandeling, dan kun je het nog mooier maken of versterken met een Colorshine. Ook geeft het een mooie seal laag over je kleur waardoor je er niet alleen langer plezier van hebt, maar echt dat wauw effect over je kleur krijgt.
  • Klanten die van kleurschakering houden: Omdat een Colorshine transparant is, houd je diepte in je haar. Heb je highlights in je haar of is je haar lichter geworden door de zon (wat een mooi effect kan zijn), zie je dit na een behandeling ook terug in je haar. Daardoor blijft je kleur speels en wordt de kleur niet egaal.
  • Klanten die hun kleur willen opfrissen: Er zijn veel klanten die na een kleuring gelijk een Colorshine laten zetten, maar er zijn ook klanten die drie weken na hun verfbehandeling behoefte hebben aan een opfrissing van de kleur. Voor deze klanten is een Colorshine ook uitermate geschikt.

Goed om te weten
Omdat Colorshine een behandeling op natuurlijke basis is, is het niet geschikt voor mensen die hun haar willen oplichten of waarbij grijsdekking belangrijk is. Elke keer als je je haar wast, was je er weer een stukje uit. De houdbaarheid van één behandeling is dus ook geheel afhankelijk hoe vaak je je haar wast. Ook kan de conditie van je haar hierin een rol spelen. Bij de meeste van onze klanten is de houdbaarheid gemiddeld zo’n zes weken.
Een Colorshine is (van Sebastian Cellophanes) in tien kleuren verkrijgbaar. Salon B kan alle kleuren custom-made maken door ze te mengen. Ook is deze behandeling in een clear variant beschikbaar, zo heb je geen toegevoegd kleurelement maar wel dezelfde verzorging en glans.
Ben je nieuwsgierig geworden en verlang je naar glans, loop is binnen bij één van de B salons voor een Colorshine advies. De prijs is €42 per behandeling.