Home Bonacure Oil Miracle Shampoo review
Onze favorieten

Bonacure Oil Miracle Shampoo review

tried&tested-bonacure-Oil-Miracle-Shampoo
De BC Oil Miracle treatments van Schwarzkopf zijn gebaseerd op de baanbrekende Evaporating Technology. Ze zorgen voor kostbare zachtheid en weelderige glans zonder productresten op het haar achter te laten of het te verzwaren. De Micro Emulsion Oil Technology zorgt dat de juiste hoeveelheid voedende olie achterblijft op poreuze plekken van het haaroppervlak en maakt het tegelijkertijd glad - resulterend in onweerstaanbare soepelheid en weelderige glans.
Dat klinkt allemaal heel veelbelovend, wie wil nou geen 'onweerstaanbare soepelheid en weelderige glans'? Linda van ons testpanel ging kijken of dit waar is en probeerde de shampoo een aantal weken uit. Lees hieronder haar ervaring.
Schwarzkopf Bonacure Oil Miracle Shampoo
Bonacure-Oil-Miracle-Shampoo
Indruk: Een shampoo op oliebasis klonk voor mijn droge, gemartelde haar als een uitkomst en ik was dan ook erg blij dat ik dit product mocht uittesten!

 De tube is gemakkelijk in gebruik en handig om het product goed te kunnen doseren.
Ingrediënten: De shampoo bevat o.a. arganolie, de 'wonderolie' die op mijn haar ook echt wonderen verricht! Verder vind je milde ingrediënten in de shampoo die het haar niet extra uitdrogen. Na een wasbeurt voelt mijn haar goed schoon, zacht en soepel aan. Mijn haar werd prima doorkambaar en is nog steeds prima te stylen. Ik vind het heerlijk ruiken. Je hebt maar heel weinig voor een wasbeurt nodig, dus het is erg zuinig in het gebruik.
Conclusie: Heb het nu een maand uitgetest en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben! Mijn haar lijkt meer te glanzen en voelt voller aan. Heerlijk product!


 
Linda BlauwIk ben Linda Blauw, 31 jaar en Make-up & Hair Artist van beroep. Mijn werk is op freelance basis en ik heb een druk (geen 9 tot 5) leven! Mijn haar is blond en dun en ik draag het half lang. Ik verf mijn haar regelmatig, waardoor het droog en weerbarstig is geworden. Helaas heb ik heel snel een donkere uitgroei in de peper en zout kleur van mijzelf … Daarom ga ik om de zes weken naar de kapper om highlights te laten zetten. Ik besteed redelijk wat tijd aan mijn haar doen omdat altijd de stijltang gebruik. Als ik mijn haar zo laat opdrogen dan is het pluizig dus ik gooi er altijd een tang doorheen of ik föhn het. Ik was het ongeveer om de twee, drie dagen.