Home Beauty via de podcast
Beauty forecast

Beauty via de podcast

Wandelen voelt bijna als het nieuwe uitgaan sinds de uitbraak van het coronavirus. Het is iets wat we met zijn allen massaal doen, door het bos, op het strand of lekker door de stad.

Wandelen met een vriend of vriendin is natuurlijk onwijs leuk, maar niet altijd mogelijk. Af en toe zelf er tussenuit om de benen te strekken is goed voor iedereen, maar wel wat saai ... Daarom zet ik zelf vaak een podcast op.

Podcast?

Een podcast is eigenlijk net zoiets als de radio, je luistert, maar hoeft er niet bij te kijken. Het enige verschil is dat je naar een verhaal luistert in plaats van muziek. Op deze manier kan je een stukje lopen en ondertussen luisteren naar de grappigste verhalen, serieuze nieuwsberichten of experts die iets interessants te vertellen hebben!

Het luisteren van een podcast is tegenwoordig erg trendy, vooral onder de jongeren. Maar ook zeker ouderen maken hier gebruik van. Niet alleen tijdens het wandelen is het lekker, maar het kan ook beluisterd worden tijdens het koken, studeren of werken. Het is goed te combineren met een andere activiteit, perfect voor de multitaskers onder ons!

Voorbeelden

Dit zijn een paar leuke voorbeelden van podcasts over beauty:

Groot aanbod

Podcasts zijn er in allerlei verschillende vormen, zoals ik eerder al zei. Het aanbod is zo groot dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Zelf ben ik alleen nog geen podcast tegengekomen speciaal gericht op haar. Er zijn wel podcasts die zich richten op beauty en waarin wat haartrends naar voren komen, maar niet als hoofdonderwerp.

Zelf zou ik graag naar een podcast willen luisteren waarin het thema haar centraal staat! Deze podcast kan natuurlijk op allerlei verschillende manier worden vormgegeven. Denk aan een expert op het gebied van haar die een keer per maand de nieuwste trends toelicht. Of een gaaf merk wat zijn nieuwe producten bespreekt, maar misschien ook de kappers die vertellen wat ze meemaken in de salon? Noem het maar op!

Dat er een podcast moet komen waarin het onderwerp haar centraal staat is wel duidelijk! Heb je zelf nog goede ideeën die goed binnen deze podcast passen? Laat het dan vooral weten via het Instagram account van WieWatHaar.