Home Beauty for all
BEWUSTWORDING

Beauty for all

Ons thema deze maand is ALL-INCLUSIVE. Met andere woorden: niemand wordt uitgesloten, iedereen mag zijn zoals hij, zij of X is ... we besteden extra veel aandacht aan inclusiviteit en waarom het eigenlijk onzin is om het anders te doen.

'Beauty for all' is niet voor niets een van de belangrijkste beautytrends voor 2021. Dat wil zeggen: genderneutraal, mannen make-up, alle leeftijden, alle huidskleuren, seksuele geaardheid en vooral authenticiteit. Met dat laatste bedoel ik jezelf kunnen en mogen zijn. En dat is vooral in deze tijd belangrijk, waarin we veel polarisatie zien als gevolg van de coronacrisis. Het lijkt wel of iedereen ineens een uitgesproken mening heeft en minder tolerant is voor de visie van anderen. Kennelijk is dat wat angst voor veranderingen teweegbrengt bij mensen. Dan gaan we op zoek naar oorzaak en schuld en praten we in termen als 'wij' en 'zij'.

En dat terwijl we eigenlijk allemaal zo op elkaar lijken. Inclusiviteit staat voor verbondenheid en de verbinding aangaan met andere mensen. Ongeacht hoe ze eruit zien. Die buitenkant is maar een toplaagje, vanbinnen zijn we zoveel meer gelijk dan we vaak denken!

Extra veel zon

Veel mensen zijn nog met vakantie deze maand, in binnen- of buitenland, want dat Nederland rood kleurt op de coronakaart zal ongetwijfeld hier en daar roet in het eten hebben gegooid. Maar hoe dan ook, we zullen vaker buiten zijn en dat betekent dat zowel onze huid als haar bescherming en aftersun care nodig zal hebben. Ook daar besteden we aandacht aan.

Verder blijven we ons mooie lookbook vullen met de laatste trends & looks en zullen er deze maand weer veel interviews zijn met interessante mensen uit de beautybranche. Stay tuned! πŸ€β˜€οΈ

Lookbook HAAR | Lookbook HEM | Lookbook HUID