Home Balayage of Ombre? Jaimie ging voor een mix!
Onze favorieten

Balayage of Ombre? Jaimie ging voor een mix!

Via de site AmigoAmigo vond ik een leuke kortingsbon om mijn haar weer eens te laten wassen, knippen en highlighten. Deze bon kon ik laten verzilveren bij Mazinho's hair, een gezellige Braziliaanse kapsalon gelegen tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht in Amsterdam. Mazinho zou ook het haar van Anouk en Patty Brard hebben gedaan dus ik was best nieuwsgierig naar deze kapsalon. Helaas ben ik vergeten om binnen even een fotootje te schieten, maar het zag er in ieder geval lekker knus uit.

Het was redelijk druk waardoor ik best een tijd moest wachten tot ik werd geholpen maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Gelukkig kon ik mij bezig houden met wat roddeltijdschriften en een glaasje water met een komkommersmaakje

Check ook de andere zomertrends:

RAINBOW OF COLOMBRE

GRANNY GREY

ZIN IN EEN NIEUWE KLEUR? MAAK EEN AFSPRAAK MET JE KAPPER

Foto2

Ik wilde graag een klein stukje eraf laten knippen en het daarna laten verven met de 'balayage techniek'. Balayage (staat voor vegen of verven in het Frans) houdt in dat er subtiel lichtere highlights door het hele haar worden verdeeld. Hierdoor krijg je bij een Balayage een soort sunkissed look die nu heel erg in trek is bij beroemdheden maar ook in ons kikkerlandje.

Foto3

Helaas zat dit niet bij de bon inbegrepen. Mazinho stelde een alternatief voor waarbij ik ook geen last van uitgroei zou hebben maar wel met verschillende kleuren highlights aan de onderkant. Een soort half ombre/half balayage kapsel.

Na zo'n 3 uur in de stoel te hebben gezeten is dit het eindresultaat. Het was wel wat duurder aangezien ik erg lang en dik haar heb waardoor er meer product gebruikt moest worden. Ook werd mij geadviseerd om het thuis goed te verzorgen met maskers omdat het bleken van je haar natuurlijk erg slecht is.
Ik ben in ieder geval heel blij met het resultaat van deze Balayage techniek en het is eindelijk weer eens wat anders! Nu kan de zomer écht beginnen.

Laten jullie nog iets leuks met je haar doen voor de zomer?

RAINBOW OF COLOMBRE

GRANNY GREY

ZIN IN EEN NIEUWE KLEUR? MAAK EEN AFSPRAAK MET JE KAPPER