Home Avanti Kappers in Helmond
Haarpraat

Avanti Kappers in Helmond

Avanti Kappers ligt aan de exclusieve Steenweg In Helmond. De salon bestaat inmiddels 25 jaar. Eigenaar Arjan Bevers nam 10 jaar geleden de kapsalon over en heeft daar geen dag spijt van gehad. Bij Avanti draait het om total beauty en word je letterlijk van top tot teen in de watten gelegd; van je teennagels tot een prachtige kapsel.
Arjan Bevers: "Wij hebben er plezier in om mensen mooier maken. Ik ben trots op ons succesvolle concept  en ben van plan nog meer prijzen te winnen!  We hebben een fijn team met mensen die het goed met elkaar kunnen vinden, klanten merken dit en waarderen de fijne sfeer in de salon."
Klanten blijven terugkomen en niet zonder reden! Het winnen van de titel 'Beste Kapper van Nederland' (BNN tv-programma) en de prestigieuze Coiffure Award (2012, categorie heren) bevestigen het hoge niveau van deze salon. Over het gebruik van producten is goed nagedacht. Arjan en zijn team hebben vele producten getest en uiteindelijk gekozen voor Sebastian en Schwarzkopf voor het kleuren. De prijs van knippen is afhankelijk van de stylist en varieert van€39 ( junior stylist) tot €45 (top stylist). Populair is de Cellophanes glansbehandeling van Sebastian (vanaf €49) die het haar waanzinnig laat glanzen. Voor een langduriger effect is de Supreme Keratinebehandeling (€225) van Schwarzkopf een aanrader.
 

Avanti-kappers-pui
Avanti-kappers-2 Avanti-kappers-1

Team Avanti Kappers
Team Avanti Kappers
Arjan-Bevers
Eigenaar Arjan Bevers