Home Authentieke, natuurlijke haarkleuren - True, Beautiful & Honest
Onze favorieten

Authentieke, natuurlijke haarkleuren - True, Beautiful & Honest

Nu de kapsalons weer open zijn, staan we allemaal te dringen om ons haar weer professioneel onder handen te laten nemen en daar hoort natuurlijk ook een mooie haarkleur bij! Gedurende deze periode van stilte en bezinning, is het belangrijk ons te realiseren dat eerlijkheid uiteindelijk het langst duurt. Authentieke kleuren, die dichtbij de natuurlijke haarkleur liggen, staan ons uiteindelijk vaak het beste. Schwarzkopf Professionals begrijpt dat verlangen en introduceert TBH – true beautiful honest. Dit is de 1e multi-dimensionale permanente haarkleur die deze eerlijke en echte kleurresultaten kan bieden.

Nu de kapsalons weer open zijn, staan we allemaal te dringen om ons haar weer professioneel onder handen te laten nemen en daar hoort natuurlijk ook een mooie haarkleur bij! Gedurende deze periode van stilte en bezinning, is het belangrijk ons te realiseren dat eerlijkheid uiteindelijk het langst duurt. Authentieke kleuren, die dichtbij de natuurlijke haarkleur liggen, staan ons uiteindelijk vaak het beste. Schwarzkopf Professional begrijpt dat verlangen en introduceert TBH – true, beautiful, honest. Dit is de 1e multi-dimensionale permanente haarkleur die deze eerlijke en echte kleurresultaten kan bieden.

TBH zorgt voor het oplichten van de natuurlijke nuances van het haar en geeft het een gezonde glans, waarbij tot maar liefst 92% natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Dat is een geweldige prestatie. Met deze introductie kunnen kappers hun klanten echt gepersonaliseerde kleurbehandeling bieden, waarbij het resultaat eruitziet alsof het door moeder natuur zelf is gemaakt.

De natuurlijke, zachte tinten zijn te onderscheiden in 3 kleurgroepen, die gecreëerd zijn om elke unieke persoonlijkheid te accentueren:

1. Natuurlijk

Neutrale tinten met een zachte toets van chocolade en beige.

2. Cool

Moderne smokey tinten die helpen de onderliggende warmte te perfectioneren.

3. Warm

Luxe primaire reflecties, gedempt door roze ondertonen.

Laat je inspireren door authentieke salons over de hele wereld en bekijk de inspiratiebeelden via de hashtag #betbh op Instagram en Pinterest. Wil jij ook jouw unieke, authentieke haarkleur ontdekken? Maak dan snel een afspraak met een Schwarzkopf Professional salon en omarm jouw natuurlijke schoonheid!

Bekijk de merkenpagina van Schwarzkopf Professional voor meer inspiratie!