Home Als een klein kind zo blij!
Ondernemend

Als een klein kind zo blij!

We zijn eindelijk weer open en wat is dat genieten! Het zijn lange dagen en veel uren maken maar ik ben helemaal in mijn element.

Eindelijk weer open!

Alles is klaar!

De eerste dag dat we open waren kreeg ik s’avonds van een vriendin een berichtje met de vraag of ik moe was omdat ik zolang niet had gewerkt. Ik moet je zeggen: moe no way, maar ik was helemaal hyper. Net een klein kind dat een speeltje had gekregen en er eindelijk mee mocht spelen, zo blij voelde ik me.

Klanten hebben nu ontdekt dat knippen niet zo makkelijk is als dat het eruit ziet!

Lieve klanten

En dan alle lieve klanten die met ons meegeleefd hebben. Gewoon ontroerend. Bloemen, cadeautjes, chocolaatjes of een extra knipbehandeling wat we mochten afrekenen. Zo blij dat ze weer bij ons in de stoel zaten. En hoe leuk dat door de langere lengtes er zoveel creatieve kapsel zijn gecreëerd. Het was heerlijk om iedereen weer te spreken en mooi te maken.

De klanten genieten nu nog meer van een kappersbezoek en willen ook graag iets extra’s aan hun zelf besteden. We merken echt dat de mensen daar behoefte aan hebben. En ze hebben ook wel ontdekt dat knippen niet zo makkelijk is als dat het eruit ziet. Ze hebben veel meer respect voor ons. Nu maar hopen dat we NOOIT meer dicht hoeven.Zodat we het mooiste vak van de hele wereld elke dag mogen uitvoeren.

Samen voor het milieu

Verder denk ik dat het heel goed is om samen aan het milieu te werken. Wij doen dat in de salon door kleurproducten te gebruiken wat plantaardig is en de verzorgings- en stylingsproducten hebben een verpakking die uiteindelijk oplost in de natuur zou iemand een fles buiten weggooien. Daarnaast hebben we nu ook een shampoobar met shampoozeepjes waarbij de 'zeep' helemaal op gaat, dus ook geen afval. 

Ook gebruiken wij de ecoheads bij de wasbakken. Dat zijn waterkranen waarbij  de druk van het water in de kraan verhoogd wordt en daardoor spoel je de kleur sneller uit.

We proberen de hoeveelheid verf goed af te stemmen op de klant zodat er niets weggespoeld hoeft te worden. En we hebben led-verlichting. Helaas zijn zonnepanelen niet haalbaar voor ons ivm de zon maar er komt iets nieuws op de markt (soort wokkels) wat misschien wel haalbaar is voor ons. We houden dat zeker in de gaten. Want alle beetjes helpen. We scheiden het afval dus ik denk dat we al best goed bezig zijn. 

Beeld: Nicolas Flor-ZoebrkckhTs