Home 6 tips voor lange gekrulde wimpers
Beauty forecast

6 tips voor lange gekrulde wimpers

Helaas is niet iedereen gezegend met mooie fladderende wimperhaartjes of grote bambi ogen. Ik, als half-Aziaat, weet daar alles van. Wanneer ik wakker word staan mijn wimpers kaarsrecht vooruit en lijken mijn ogen zelfs een beetje 'leeg'. Vandaar dat ik altijd een wimperkruller, eyeliner en een goede mascara gebruik. Hier een mijn tips om jouw wimpers de hele dag meer krul, lengte en volume te geven.

Nummer-1

Gebruik een wimperkruller

Positioneer je wimperkruller zo dicht mogelijk tegen de wortels van je wimpers. Zo krijg je ze het langst en mooist gekruld. Kijk wel uit dat je geen huid meeneemt in het krullen. Schuif steeds een paar millimeter omhoog en krul dan dat stukje enzovoort. Herhaal dit twee keer bij ieder stukje. Zo ontstaat er echt een krul in je wimpers, in plaats van dat ze recht vooruit staan. De truc is om niet te hard en niet te zacht te knijpen.

wimperkruller

Nummer-2

Zigzaggen met mascara

Door een zigzaggende beweging te maken terwijl je van de onderkant van de wimpers naar boven gaat krijg je ze sneller en beter allemaal te pakken. Dit zorgt ook voor meer volume dan wanneer je de mascara alleen van beneden naar boven aanbrengt met het borsteltje. Pas wel op voor klontjes als je een te oude mascara gebruikt. Je kunt een klein wimperkammetje gebruiken om je wimpers mooi gescheiden te houden.

mascara

Nummer-3

Eyeliner of oogpotlood.

Met een eyeliner of oogpotlood lijken je ogen optisch groter. Zorg voor een vaste hand, dus steun bijvoorbeeld met je pols ergens op terwijl je de eyeliner aanbrengt. Bij een oogpotlood komt het minder nauw kijken. Deze kun je ook tussen je wimpers aanbrengen voor nóg vollere wimpers.

Nummer-4

Gebruik een waterproof mascara

Met een niet-waterproof mascara zakken je wimpers sneller naar beneden dan met een waterproof-mascara. Probeer eens uit of het beter voor je werkt.
kak-vosstanovit-resnicy-posle-narashhivanija-v-domashnih-uslovijah

Nummer-5

Nepwimpers

Mocht je nog langere wimpers willen, dan kun je nepwimpers op je oogleden aanbrengen. Doe dit zo dicht mogelijk tegen de rand aan, maar niet op de wimper zelf. Je kunt ook een nepwimper door midden knippen en deze twee stukjes alleen aan de uiteinden van je oogleden plakken. Zo komt het wat natuurlijker over.

Nummer-6
Vaseline

Er zijn mensen, waaronder topmodellen, die zweren bij vaseline voor vollere wimpers. Smeer dit iedere avond voordat je gaat slapen op je wimpers en na een tijdje zouden je wimpers sterker en voller worden. Ik heb het zelf een paar keer geprobeerd en niet echt iets gemerkt. Maar wie weet werkt het bij jou wel. Het is in ieder geval het proberen waard.

Een goede oog verzorging is belangrijk, want wie wil er nu vroegtijdig rimpels. This Works helpt je bij je hierbij!