Home 6 FAVORIETEN VAN Wendy van Nielen
Stylist

6 FAVORIETEN VAN Wendy van Nielen

We houden van onze kappers (nouja, meestal!) en nemen graag plaats in de stoel om ons haar weer mooi te laten kleuren of knippen. Maar wist je ook dat kappers dé ideale personen zijn om tips van te krijgen over wat er zich nu afspeelt om ons heen qua trends? Ze zijn supercreatief en laten zich graag inspireren door reizen, muziek, films, tv en natuurlijk Instagram. Wie volgen zijzelf en waar worden zij warm van? Dit keer licht kapster Wendy van Nielen een tipje van de sluier op en deelt haar 6 favorieten!

Wendy van Nielen is eigenaresse van kapsalon Het Haarpand in Rotterdam. Haar 6 favorieten:

1. Naar welke muziek luister je nu?

Sometimes van Snoh Aalegra en Comfortable van  H.E.R.R.

2. Bijzondere reis

Een rondreis door Cuba! Veel natuur, cultuur en de ijdelheid van mensen. De mannen die hun haren kleuren en de vrouwen die de mooie kunst nagels hebben. Geweldig!

3. Favo product

Op het moment is mijn favoriete product het Color Fresh Mask van Wella Professionals. Ik vind variëren met tonen zelf erg leuk. Soms ben ik rose en gebruik ik Pink of Rose Blaze. Of als ik meer een frisse blond wil gebruik ik Pearl Blonde. Het verzorgt goed, maar behoud ook het volume van mijn haar. Ideaal!

Ik vind variëren met tonen zelf erg leuk

4. Insta tip - wie volg je voor inspiratie?

@Renyaxydis. Renya is Global Creative Artist voor Wella Professional. Zij is voor mij een mega inspiratie. Veelzijdig en fun to watch.

https://www.instagram.com/p/CGRLppVHGQm/

5. Inspirerend boek

Ik houd zelf meer van magazines over interieur of reizen. Maar het boek 'Dit is een goede gids' van Marieke Eyskoot vond ik een eye opener. Het gaat over een duurzaam modern leven, met respect voor mensen en de omgeving. Een onderwerp dat mij erg aanspreekt.

6. Ultieme bingewatch serie

Girls from Ipanema. Deze Netflix serie speelt zich voornamelijk af in Rio de Janeiro. Een goede combi van het geweldige muziek genre Bossa Nova, cultuur en een flinke portie girlpower.

De salon van Wendy