Home 5 vragen aan Daphne Hari
Onze favorieten

5 vragen aan Daphne Hari

Daphne Hari (34 jaar) is moeder van 3 meisjes en getrouwd met topsporter Badr Hari. Haar interesses gaan uit naar (gezonde) voeding en sporten (vooral fitness), reizen, lekker eten en beauty.

1. Hoe belangrijk is je uiterlijk?

Ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien met een gezonde huid en gezond haar. Ik draag zelf niet veel make-up tenzij ik echt een etentje of feestje heb.

Op een doordeweekse dag draag ik alleen wat mascara, en werk mijn wenkbrauwen een beetje bij. Zoals ik al aangaf, vind ik een stralende, gezonde huid (en haar) erg belangrijk.

2. Waarom duurzame beautyproducten?

Dat vind ik absoluut belangrijk! Ik wil alleen producten gebruiken zonder schadelijke stoffen. Ik vind het super belangrijk om goede kwaliteitsproducten te gebruiken. Daarom vermijd ik waar mogelijk schadelijke en/of chemische ingrediënten, omdat ik die uiteraard niet in of op mijn lichaam wil hebben. Daarnaast probeer ik natuurlijk ook rekening te houden met onze planeet, vandaar mijn voorliefde voor duurzame producten.

3. Hoe was je ervaring met het bestellen van FNGRPRNTS?

Het bestelproces ging heel soepel en snel, ondanks dat er een vragenlijst aan te pas kwam. En toen arriveerde een mooie doos met mooie (en grote!) flessen, daar kan ik voorlopig wel even mee vooruit! De geur is heerlijk, ik had sandalwood gekozen.Mijn haar heeft highlights en het is nogal beschadigd met droge punten. In mijn tijd dat ik modellenwerk deed moest ik het iedere dag wassen, het is toen extreem vaak geföhnd, soms gekleurd, gestijld, gekruld … dus mijn haar heeft in de loop der jaren nogal wat te verduren gehad. Daarom was het extra fijn dat ik nu specifiek voor mijn haartype een shampoo en conditioner kon laten samenstellen.

Mijn haar glanst meer, voelt zachter aan en het ruikt echt zó ongelofelijk lekker!

4. Hoe vond je de FNGRPRNTS Personalized beautyproducten?

Soms gaan duurzame en zo natuurlijk mogelijke producten, ten koste van de werkzaamheid van het product en dat het écht daadwerkelijk ook iets voor je huid of haar doet. Daar was ik hier ook eerst bang voor, maar gelukkig ten onrechte! Nu ik een aantal weken de shampoo en conditioner gebruik kan ik echt concluderen dat deze producten heel goed voor mijn haar zijn. Het glanst meer, voelt zachter aan en het ruikt echt zó ongelofelijk lekker!

5. Ga je deze producten in de toekomst weer bestellen?

Jazeker ben ik van plan de producten wederom bestellen. Ik vind het echt waard om iets meer uit te geven aan een shampoo en conditioner. Nu ik zie wat het resultaat is, heb ik dat er graag voor over.