Home 5 tips voor je volgende salon afspraak!
TIPS

5 tips voor je volgende salon afspraak!

Weet wat je wil

Neem de tijd om na te denken over wat je wilt voordat je naar de kapper gaat. Hoewel je je kapper vrijheid kunt geven, is het handig als je een algemeen idee hebt van wat je wilt, vooral als het om een nieuwe coupe gaat. Zo ontstaan er zo min mogelijk misverstanden of ontevreden resultaten

Stilzitten

Probeer tijdens het knippen zo stil mogelijk te zitten. Bewegen maakt het voor kappers moeilijk om nauwkeurig te werken. Als je toch moet bewegen, geef dit dan van tevoren aan, zodat je kapper hier rekening mee kan houden voor het beste resultaat!

Wisselen van kapper

Probeer niet te vaak van kapper te wisselen binnen dezelfde salon. Door een vaste kapper te hebben, bouw je een band op en krijg je consistente resultaten waardoor je steeds tevreden de salon uitloopt.

Op tijd komen

Respecteer de tijd van je kapper en kom op tijd voor je afspraak. Dit helpt je kapper om zijn of haar dag goed te plannen en zorgt ervoor dat zowel jij als andere klanten tevreden zijn, zo is niemand extra tijd kwijt! Als je weinig tijd hebt, bespreek dan van tevoren met je kapper wat er binnen die tijd mogelijk is. Probeer je kapper echter niet te haasten tijdens de behandeling, want dit kan leiden tot een onprettige ervaring en geen sneller resultaat.

Eerlijk zijn

Wees eerlijk over je thuisverzorging. Het gebruik van professionele producten en eerlijk zijn over je dagelijkse routine helpt je kapper om je beter te adviseren en de beste zorg voor je haar te bieden. Geef daarnaast duidelijk aan wat je verwachtingen zijn tijdens de afspraak. Als je specifieke wensen hebt, zoals het behoud van de lengte van je haar of het vermijden van bepaalde knip- of kleurtechnieken, communiceer dit dan openlijk met je kapper om teleurstellingen te voorkomen.