Home 5 tekenen waaraan je een goede barbershop kunt herkennen
Update

5 tekenen waaraan je een goede barbershop kunt herkennen

Morgen is het eindelijk zover en zal tijdens het BarberSociety Live event - het enige echte barber event van Nederland - bekend worden gemaakt wie de Barbershop Award 2018 heeft gewonnen! Maar ook als jouw barbershop niet heeft gewonnen, kun je controleren of je hier met een echte professionele barbershop te maken hebt. Want bij een goede barbershop zul je als klant de volgende dingen ervaren:

Nummer-1

Goede Hygiëne

Een goede barbershop is brandschoon. Alle tools worden gesteriliseerd en haren meteen weggeveegd van de vloer. Laat je niet misleiden door een rommelige retro look, die is bewust zo gedaan. Maar je zult er een schoon toilet aantreffen, alle tools en handdoeken zijn schoon en je zult bij een goede barbershop echt NOOIT een infectie kunnen oplopen.

Nummer-2

Prepping

Als je voor een scheerbeurt naar de barbershop gat, zal de barbier je huid daarop moeten voorbereiden met warme handdoeken. Doet hij dat niet, dan kun je het beste meteen opstaan en weglopen. Hierdoor zal het scheren geen irritaties opleveren.

Nummer-3

Aftercare

Net zo belangrijk als de voorbereiding, is bij het scheren de nazorg. Dus let erop dat de barbier je huid goed reinigt van alle scheerschuim resten en erna weer een warme handdoek op je gezicht legt.

Nummer-4

Productadvies

Een goede barbier zal - zonder opdringerig te zijn - je adviseren over de juiste producten voor thuisgebruik, die passen bij je haar- en huidtype. Want waarom zou je geld uitgeven in de barbershop om vervolgens thuis je haar & huid niet goed te willen verzorgen?

Nummer-5

Aandacht

Een goede barbier heeft meestal ene goed geheugen en vraagt je nooit 2x hetzelfde. Natuurlijk kunnne ze niet alle details van een gesprek onthouden, maar belangrijke zaken weten ze nog wel, als jij belangrijk bent als klant. Hij toont interesse en werkt nooit op de automatische piloot. Daarom zal een goede barbier elke keer weer met een intakegesprek beginnen om erachter te komen wat je wensen zijn.

Heb jij je barbershop al gevonden? Lucky you! Kijk anders eens op de onderstaande lijst en mak snel een afspraak om jezelf lekker in de watten te laten leggen waar ze écht begrijpen wat mannen willen!

[su_button url="https://www.wiewathem.nl/salon-list/barbershops/" target="blank" background="#ffffff" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]ALLE BARBERSHOPS[/su_button]