Home 2022 is een nieuw jaar, dus tijd voor nieuw haar!
Ondernemend

2022 is een nieuw jaar, dus tijd voor nieuw haar!

Het is geen fijne tijd zo’n lockdown. Zeker als ondernemer ben je niet gewend dat voor jou wordt bepaald hoe je je bedrijfsvoering moet gaan doen. En in dit geval, helemaal niet mag doen.

Wearable hair is dé trend voor 2022

Normaal kun je schakelen en anticiperen op situaties waarin je in terecht komt en als ondernemer zelf beslissingen nemen. En als die niet gaan zoals jij wilt, stuur je gelijk bij.

Frisse blik

Ik ben niet bij de pakken gaan neerzitten, maar heb de lockdown gebruikt om mijn zaak en mijzelf te resetten. Naar de zaak gekeken met een frisse blik, vooral door de ogen van mijn medewerkers. Want dat zijn de mensen die zich thuis moeten voelen op het werk in deze onzekere tijd.

Daarom heb ik persoonlijke gesprekken met ze gehad en gepraat over: waar sta je nu in je carrière, wat heeft de lockdown met jou gedaan en hoe gaan we samen verder?

Samen hebben we de zaak weer gerestyled naar deze tijd en laten schilderen met de nieuwste kleuraccenten om alles weer helemaal die 2022 look te geven. Dat is niet alleen inspirerend voor ons maar ook voor onze klanten. Het is weer een nieuwe, frisse welkom.

Trendupdate

Daarnaast heb ik een online trendupdate aan mijn collega’s gegeven, zodat we tegen de klanten kunnen zeggen: 2022 is een nieuw jaar, dus tijd voor nieuw haar. Vaak denken we: te moeilijk, maar gooi je stijl- en krultang in de strijd en geef elke klant even een andere styling dan ze gewend zijn.

Kleine moeite

Wearable hair is dé trend voor 2022. Nonchalante gekruld of een natuurlijke slag in het haar. Even bijkrullen met de krultang of het haar net even iets gladder maken met een stijltang, is voor de klant al een groot verschil en voor ons is het een kleine moeite.

Mooi haar & de toekomst

Er zal natuurlijk veel over corona worden gesproken in de salon, maar ik heb afgesproken met mijn collega’s dat we het kort houden en dat we vooral over mooi haar en de toekomst gaan praten. Laten we samen hopen dat dit de laatste lockdown was. Stay safe, we are ready!

Bekijk hier het portfolio van de salon van Bert de Zeeuw: People behind the Mirror