VIBES. Magazine

De kappersbranche begint in de schoolbanken …

VIBES. Is begonnen als een digital magazine voor de jonge professional en is ontstaan om het gat te vullen tussen opleiding en praktijk.

Voor welke uitdagingen kom je als leerling te staan als je straks klaar bent? Is er behoeft aan meer contact tussen school en de werkvloer? Vragen waar de jonge kapper tegenaan loopt ...

Onze droom was om alle leerlingen, stagiaires en jonge kappers te bereiken via scholen (bbl, bol of particulier), academies en leerbedrijven. Inmiddels is het magazine heel vaak online gelezen en wordt het nu tijd om te kiezen voor een printeditie om het bereik te vergroten.

Van leerling tot senior hairstylist

Iedereen komt aan het woord in VIBES. en alle kanten van het vak worden belicht. Dat zijn de leerlingen, docenten, zzp’ers, hair- & beauty professionals en productleveranciers. Dat maakt VIBES. hét magazine voor de jonge professional!

VIBES. verschijnt 4 x per jaar en is alleen verkrijgbaar als jaarabonnement voor slechts € 39,95 per jaar. In combinatie met het magazine HIB voor de ondernemende kapper (klik hier voor meer informatie) is het nog goedkoper! Voor € 75,- per jaar ontvang je beide magazines (8 x per jaar) op de mat!

VIBES. 01

De eerste editie van VIBES. kwam uit als een digitaal magazine (dat je hieronder kunt lezen). Dit was zo'n succes dat besloten is om de 2e editie als een print magazine uit te geven! Deze wordt gelanceerd tijdens The Hair X-perience - de enige Nederlandse kappersbeurs - op 12 en 13 juni 2022.

Click & lees de 1e editie van VIBES.!


VIBES. is powered by:

Wiewathaar.nl
The Hair X-perience
HIZI Hair
Curl Control
PURELOU Kapsalons
Chapter Green
Trinity Haircare
Finnley's Haircosmetics
Skills Heroes