Home Lancering kappersvakbladen HIB & VIBES. op The Hair X-perience!
Ondernemend

Lancering kappersvakbladen HIB & VIBES. op The Hair X-perience!

Bijna is het dan zo ver: op de kappersbeurs The Hair X-perience worden niet één, maar twee nieuwe vakbladen in print gelanceerd! Op 12 en 13 juni kunnen jullie langskomen op onze stand B24 om deze magazines te bekijken.

Hairdressers in Business

HIB (Hairdressers in Business) is gemaakt voor alle ondernemende kappers , met passie voor het vak! In HIB vind je (h)erkenning en tips die speciaal gemaakt zijn voor jouw vakgebied. Met vier pijlers:

  1. Craft - alles over het ambacht uitoefenen
  2. Business - alles over de zakelijke kant van het ondernemen
  3. Look & Feel - alles over de (online) uitstraling van je salon
  4. People - alles over je team, je klanten en jouzelf!

VIBES.

VIBES. Is begonnen als een digital magazine voor de jonge professional en is ontstaan om het gat te vullen tussen opleiding en praktijk.

Voor welke uitdagingen kom je als leerling te staan als je straks klaar bent? Is er behoeft aan meer contact tussen school en de werkvloer? Vragen waar de jonge kapper tegenaan loopt ...

Onze droom was om alle leerlingen, stagiaires en jonge kappers te bereiken via scholen (bbl, bol of particulier), academies en leerbedrijven. Inmiddels is het magazine heel vaak online gelezen en wordt het nu tijd om te kiezen voor een printeditie om het bereik te vergroten.

Zien we jou op 12 en 13 juni op de beurs?

The Hair X-perience

  • Zondag 12 & maandag 13 juni 2022 | 10:00 - 17:00 uur
  • Evenementenhal Gorinchem | Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem