Home Ontdek de lekkerste Valentijns parfums!
Editor's picks

Ontdek de lekkerste Valentijns parfums!

Op zoek naar een Valentijns parfum? Hier vind je de nieuwste en meest romantische geuren om te geven voor Valentijnsdag!

Op zoek naar het perfecte Valentijns cadeau voor hem of haar? Laat de liefde dit jaar ruiken naar betoverende geuren die de zintuigen prikkelen en romantiek in de lucht brengen. Hier vind je de nieuwste en meest romantische geuren om te geven voor Valentijnsdag! Van betoverende bloemige tonen tot diepe houtachtige aroma's, er is een geur voor elk liefdesverhaal.

Jean Paul Gaultier La Belle & Le Beau Paradise Garden

Het perfecte Valentijns cadeau voor hem en haar. Ontdek de betoverende tuin van Jean Paul Gaultier, waar het originele koppel opnieuw bezwijkt voor verleiding. La Belle Fleur Terrible en Le Beau. Betreed de hemelse tuin, waar meer wordt onthuld dan verborgen. Laat je verleiden door hun bedwelmende geuren.

La Belle Paradise Garden | 100ml €151,05

Verovert alle harten met een overdosis vanille in combinatie met een heerlijk bloemige toets van iris en blauwe waterlelie.

Le Beau Paradise Garden | 100ml €133,50

Een houtachtig aromatisch eau de toilette, verleidt je met frisse vijgen en kokoswater gehuld in krachtig sandelhout. Dit is een frisse, moderne en onweerstaanbare geur.

Rabanne FAME & PHANTOM Intense

FAME Intense | 80ml €150,85

Ze is gedurfd. Ze is chic. Ze steelt de show: FAME is een iconische geur die pure glamoureuze vrouwelijkheid uitstraalt en dan ook in àlle schijnwerpers staat dankzij haar oogverblindend gouden aura. Dit jaar maakt FAME een gedurfde comeback met meer luxe en uitstraling dan ooit. Ontdek FAME Intense, een krachtig Eau de Parfum dat haar gedurfde vrouwelijke stralende allure benadrukt.

 
PHANTOM Intense | 100ml €128,25

PHANTOM van Rabanne vertegenwoordigt op iconische wijze de essentie van mannelijke zelfverzekerdheid. Wanneer de nacht valt, treedt hij op de voorgrond met zijn onweerstaanbaar schitterende aura. Dit jaar onthult Rabanne PHANTOM Intense, een krachtiger en gedurfder Eau de Parfum. Wanneer de nacht in Parijs valt, schittert de meest gewaagde kant op bedwelmende wijze.

Ontdek de heerlijke roll-on parfumolie, doordrenkt met tonen van geperste rozenblaadjes in een oude cederhouten kist. Rose Revival is een geur die je verrast en tegelijkertijd een gevoel van diepe vertrouwdheid oproept, alsof je de geur al je hele leven kent.

Rose Revival Perfume Oil | 6ml €15

Top: Green pear

Mid: Magnolia, Rose turkey absolute

Base: Cedarwood