Home Nieuw: Abhati Suisse
Editor's picks

Nieuw: Abhati Suisse

Er komen steeds meer mooie organic productlijnen op de markt, maar het nieuwe merk Abhati Suisse is wel heel bijzonder, want voor elk verkocht product kan een meisje in India voor 1 week naar school. Je zou daarom bijna wel meteen alle producten willen kopen!

Dit Zwitserse merk, opgericht door een Indiase, heeft als doel zich in te willen zetten voor een mooiere wereld. Dat doet Abhati Suisse door producten te ontwikkelen van topkwaliteit, die voldoen aan strenge keurmerken, als ook door de lokale bevolking te steunen, die de natuurlijke ingrediënten leveren. Zo steunen zee onderwijsinitiatieven* en herbebossingsprojecten. Bovendien proberen ze te kijken naar oplossingen om afval te minimaliseren en duurzame elementen te gebruiken. Door een ABHATI product op je gezicht, haar en lichaam aan te brengen, help je mee om ook de wereld mooier te maken.    

*Wist je dat bij elk verkocht ABHATI product een meisje in India een week naar school kan worden gestuurd? Ongeveer 378.000 meisjes hebben hierdoor onderwijs gekregen!

Anju Rupal

Ik kon me niet voorstellen dat ik een beautyproduct zou ontwikkelen en daarmee het milieu en onze middelen daarmee zou schaden. En met middelen bedoel ik ook de boeren, zonder wie we deze producten niet kunnen maken. Het is belangrijk om hen de kans te geven om een waardig en gezond leven te leiden en hun kinderen naar school te laten gaan. Ik ben er trots op dat ons dat is gelukt. Als ik kijk naar de resultaten op het platteland van India, dan raakt me dat en wil ik nóg harder werken!

Anju Rupal