Home 5 Duurzame favorieten voor de gevoelige huid!
Editor's picks

5 Duurzame favorieten voor de gevoelige huid!

Tegenwoordig zien we steeds meer producten die op natuurlijke basis geproduceerd worden, zo is dit ook steeds meer een trend in de beauty branche. Hoe positief, fijne producten is ook nog eens 100% natuurlijk zijn. Veel mensen zweren bij het gebruik van natuurlijke producten en wie weet jij straks ook! Hoe ga jij thuis duurzaam aan de slag? Met de producten van Pai Skincare ben je een goed eindje op weg. Dit is dé natuurlijke expert voor de gevoelige huid.

Met zuivere ingrediënten kun jij jouw huid meer gebalanceerd krijgen. Dit zijn mijn favorieten van Pai op een rijtje.

1. PAI SKINCARE CAMELLIA & ROSE GENTLE HYDRATING CLEANSER
Het reinigen van de huid is zó belangrijk. Alles wat de hele dag ophoopt op jouw gezicht, moet weg. Anders krijg je last van onzuiverheden en huidveroudering. De Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser is hier goed voor. Deze reiniging is ook nog eens hydraterend en uitdroging is dus het laatste waar je last van zult krijgen.

2. PAI SKINCARE COPAIBA DEEP CLEANSE AHA MASK
Een maskertje doen is altijd goed voor de ontspanning, maar het is extra fijn als je huid ook nog gedetoxed wordt. Copaiba helpt onzuiverheden te verminderen en verzacht vlekjes dit ontstaan zijn van puistjes.

3. PAI SKINCARE ECHIUM & ARGAN GENTLE EYE CREAM
De huid onder je ogen is ontzettend dun. Deze heeft dus wat éxtra liefde en verzorging nodig. Dit product helpt voor een gezonde en frisse blik in de ochtend. Doei wallen! De ingrediënten, zoals omega 3 & 6 kalmeren de gevoelige huid en laten deze glad achter.

4. PAI SKINCARE INSTANT CALM REDNESS SERUM
Pai is een expert voor de gevoelige huid, dit product hebben zij dan ook ontwikkeld voor de rode huid. Het helpt roodheid te verminderen en geeft zorg. Elke huid is anders en het zal daarom verschillen hoe vaak je het Instant Calm Redness Serum van Pai aan brengt. Het kan variëren van 1-2 keer per week of elke dag, als een intensieve boost van de huid.

5. PAI SKINCARE CHAMOMILE & ROSEHIP CALMING DAY CREAM
Je kan eigenlijk niet genoeg smeren. Elke ochtend een dag crème aanbrengen is essentieel. Dit moet standaard in je beauty routine zitten. Dit is belangrijk zowel op het gezicht als in de hals. De Chamomile & Rosehip Calming Day Cream van Pai is geformuleerd om te kalmeren en de extreem gevoelige huid te verzorgen.  De Chamomile & Rosehip Calming Day Cream zit vol met antioxidanten en Omega 3, 6, 7 en 9, waardoor de zijdezachte crème de huid gezond en gehydrateerd achterlaat. Wie wil dat nou niet?

Cover: Engin Akyurt

Meer skincare tips van onze beauty expert Annemiek vind je hier