Home IK Skin Perfection ook geschikt voor mensen met kanker
Editor's picks

IK Skin Perfection ook geschikt voor mensen met kanker

Wist je dat 1 op de 3 mensen ooit kanker krijgt? Dat komt neer op 12 nieuwe kankerpatiënten per uur! En veel (ex)patiënten krijgen bovendien naderhand last van een geïrriteerde of jeukende huid. IK Skin Perfection heeft voor deze doelgroep een speciaal huidverzorgingsprogramma ontwikkeld.

DE-ITCHY+ MEDICAL SKIN OIL

De huid kan uitdrogen, schilferig worden, overgevoelig en geïrriteerd raken en gaan jeuken. Hier biedt de DE-ITCHY+ olie de uitkomst. Deze rijke olie is speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. De olie wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. Het verzacht, kalmeert, hersteld en vernieuwt de huid die is beschadigd door medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden. De DE-ITCHY+ kalmerende en verzachtende huidolie is een prachtig product die wordt gebruikt tijdens de Medikal Reflex Treatment van IK Skin Perfection.

MEDIKAL REFLEX TREATMENT

De Award-winning Medikal Reflex Treatment biedt veilige huidzorg, huidcomfort en lichamelijke ontspanning wanneer iemand huidproblemen ervaart door bijvoorbeeld medicatie of een intensief behandeltraject bij kanker, zoals chemotherapie of bestraling.

Tijdens de Medikal Reflex Treatment worden de reflex zones van het imuumsysteem geactiveerd. De massage kent geen contra-indicaties voor de behandeling. De treatment is uniek vanwege de preventieve bescherming van de huid. De focus ligt op het herstel van de huid en het behandelen van huidproblemen die zijn ontstaan als gevolg van de medische behandeling. Tijdens de Medikal Reflex Treatment worden de Medikal producten van IK Skin Perfection ingezet, waaronder de SILK+, DE-ITCHY+, RECOVER+ en LIP+.