Home Wat zijn jouw beauty favourites?
Editor's picks

Wat zijn jouw beauty favourites?

De zomer staat weer voor de deur en wie snakt er niet naar een beetje zon? Maar kijk uit, want diezelfde heerlijke zon gaat ook gepaard met nadelen voor je huid. Lees hier wat deze zomer jouw beauty favourites zouden moeten zijn!

Wil je een bruin kleurtje? Zorg er dan voor dat dit egaal wordt en je huid zo min mogelijk schade aanbrengt, of helemaal niet, want dat kan ook met de nieuwste zelfbruiners!

Dagcrèmes met SPF

Hoe vaak kunnen we het nog zeggen: vergeet (vooral tijdens de zomermaanden) NOOIT om een crème met SPF te gebruiken! Het handigst is het als er al een SPF in je dagcrème zit. Maar pas op! Deze is niet voldoende als je echt gaat zonnen. Dus dan doe je nogmaals een beschermende factor over je dagcrème heen en dat herhaal je minimaal 1x per uur.

Zelfbruiners

Voor je huid is dit een nóg beter oplossing: in plaats van je gezicht aan de zon laten bruinen, een zelfbruiner te gebruiken. Tegenwoordig maken ze hele goeie, dus je hoeft echt niet meer bang te zijn voor nare geurtjes of een onnatuurlijk 'oranje'effect'. Er zijn er ook die je in druppelvorm aan je gewone huidverzorging kunt toevoegen, zoals de Sun Kissed Drops van oolaboo. Try them!

Bodyscrubs

Of je nu in de zon gaat, of aan de slag met zelfbruiners, een bodyscrub is essentieel! Hiermee verwijder je namelijk alle dode huidcellen en zorg je voor een egale bruine kleur. Concentreer je vooral op plekjes met dikke huidlagen, zoals je knieën en je ellebogen.

BEKIJK OOK: Pinterest board BEAUTY FAVOURITES