Home Zin in snel wat kleur op je gezicht?
Editor's picks

Zin in snel wat kleur op je gezicht?

Word jij ook zo treurig van dat bleke gezicht als je in de spiegel kijkt? Nu het zonnetje vaak nog te zwak is voor een echt lekker kleurtje, is het handig om wat extra hulp in te roepen!

Een zelftanner is perfect om net die bleekheid weg te werken. Alleen ... je wil je favoriete serum en crème natuurlijk niet missen! Daarom zijn die speciale druppeltjes, die je met een pipetje met je eigen huidverzorgingsproduct mengt, zo handig. Je voegt precies zoveel toe als je wilt (hoe meer, hoe bruiner je wordt) en mengt dat op je hand met jouw favoriete product.

Het Nederlandse merk oolaboo heeft een heel fijn product: de Skin superb sun kissed drops.

Skin superb sun kissed drops

Deze drops bevatten een natuurlijke, Ecocert gecertificeerde bronzer (DHA) dat zorgt voor een langdurige teint. Het geeft jouw huid een prachtige, natuurlijke bruine kleur. DHA (Dihydroxyacetone) is afkomstig van suikerriet of suikerbieten en zorgt ervoor dat de bovenste laag van de epidermis (opperhuid) een bruin kleurtje krijgt. DHA reageert met aminozuren uit de de laag dode huidcellen waardoor een bruiningseffect ontstaat, dit is een natuurlijke reactie.