Home WieWatHaar Awards 2021 | ABSOLUTION - l'Huile Addiction
Editor's picks

WieWatHaar Awards 2021 | ABSOLUTION - l'Huile Addiction

ABSOLUTION - l'Huile Addiction is een verslavende gezichtsolie met vele benefits! Ze wonnen de WieWatHaar Award 2021 in de categorie HUID - Gezicht en overtuigden de jury. "Wat een fijn product! Je kunt het voor heel veel doeleinden gebruiken. Fijn pompsysteem, hygiënisch in gebruik. Ingrediënten zijn bewust samengesteld voor de onrustige huid.", luidde het juryrapport. Meer weten over dit product? We spraken met Annelies Bisseling – van Buren, Education Manager Absolution.

Annelies Bisseling – van Buren 

Annelies Bisseling – van Buren  is Education Manager bij Absolution. Ze werkt haar hele arbeidsleven al in de beautybranche en heeft in verschillende disciplines ervaring op gedaan. Annelies is dé kennisbank voor iedereen die meer wil weten over het merk Absoution.

1e reactie toen je hoorde dat je gewonnen had?

Het eerste wat ik dacht was: ‘gelukkig krijgen steeds meer mensen vertrouwen in de werking van biologische gezonde producten, ik ben dan ook meer dan blij met de erkenning van ons product.

Wat maakt dit product zo bijzonder?

Het mooie van dit product is dat iedereen het kan gebruiken.

Annelies Bisseling – van Buren

Het is een fantastisch product met een geweldige werking op de huid. Het is met recht huidverzorging die alles kan. Verzachten, hydrateren, herstellen, beschermen, in balans brengen. Het is een product dat zowel in de winter als in de zomer werkt, je kan het alleen gebruiken of combineren met andere crèmes. Daarnaast is het een verzorging waarvan de geur en de resultaten fantastisch zijn en waarvan iedere huid onvoorwaardelijk houdt. En bovendien is het ook nog eens biologisch. Absolution l’Huile Addiction biedt het allemaal en is absoluut verslavend!

Het mooie van dit product is dat iedereen (ieder huidtype) het kan gebruiken en dat wij als professional geen rekening hoeven te houden met wat dan ook. De Huile Addiction kun je alleen gebruiken maar ook overal doorheen mixen (bijvoorbeeld door je crème of masker) voor een extra resultaat.

Feedback klanten

We horen vaak dat de Huile Addiction heel zuinig is in gebruik en dat je al binnen een paar dagen een prachtig resultaat ziet door het gebruik ervan.

Uitreiking WieWatHaar Award 2021

Dáárom professioneel advies

Een professional kent als het goed is de producten waar hij of zij mee werkt. Zo voorkom je teleurstellingen, of wordt er iets aangeraden omdat iemand het zelf gebruikt of zo fijn vindt. Uiteindelijk bespaart je dat geld en zorg je ervoor dat je altijd de juiste producten voor je huid gebruikt.

Waarom naar de salon?

Als het goed is geeft een professional het juiste advies en stelt de juiste vragen. Waarom komt iemand, wat wil je graag verbeterd zien aan je huid etc. Hierdoor krijg je een goed advies voor thuis.

Je kunt door thuisgebruik van de juiste producten je huid veel beter onderhouden en ervoor zorgen dat je huid er gezond, stralend en mooi uitziet. Het is daarom een echte investering in jezelf!

Meer info over dit product

Absolution - l'Huile Addiction is een gezichtsolie, die bestaat uit 27 natuurlijke en biologische oliën en bloemextracten. Deze exclusieve, heilzame olie behandelt de huid mild door alle ingrediënten toe te dienen die nodig zijn voor de balans en schoonheid.

Droogheid, irritatie, onaangenaam gevoel of doffe teint: deze universele verzorging kun je gebruiken tijdens alle seizoenen, dag en nacht, naar wens en behoefte. De niet-vette textuur, heerlijke geur en de vele goede eigenschappen maken deze olie al snel onmisbaar in de dagelijkse verzorging.

LEES OOK: Alle winnaars van de WieWatHaar Awards 2021