Home Nieuw: Natucain tegen haaruitval
Editor's picks

Nieuw: Natucain tegen haaruitval

Steeds meer mensen hebben last van haaruitval. Maar helaas zorgen veel middeltjes daartegen niet alleen voor een betere haargroei, ze hebben vaak ook nare bijwerkingen! Natucain vond dat dit anders moest en daarom heeft oprichtster en arts Stephanie Seyda daar een natuurlijke oplossing voor gevonden, zonder bijwerkingen. Gelukkig is dit merk nu ook in Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons.

Natucain is ontstaan door de kracht van natuur en wetenschap. De Hair Activator van Natucain is een nieuwe formule, die 100% gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en stamceltechnologie. Het product is vrij van sulfaten, hormonen, siliconen, parabenen en is niet getest op dieren.

Na 4 weken resultaat!

Klinische studies bij zowel mannen als vrouwen tussen de 25 en 65 jaar hebben aangetoond dat geslacht en leeftijd geen verschil maakt in de resultaten van MKMS24. 

Natucain is ontstaan door stamceltechnologie die afkomstig is van bamboe, tijm en linzen (100% natuurlijke ingrediënten). De Hair Activator is een geurloze tonicspray die je gemakkelijk en gericht op het haar aanbrengt. 

De hair activator zorgt dat normaal haar (en niet alleen babyhaar!) na 4 weken terug groeit. Veel producten op de markt bevatten hormonen als actief ingredient. Dat brengt helaas nare bijwerkingen met zich mee. De meest voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, borstgroei, vettig haar en roos. Maar Natucain bevat deze hormonen gelukkig niet en heeft daarom ook niet deze bijwerkingen.

MKMS24

Het actieve ingrediënt in Natucain is MKMS24. Dit stofje stimuleert de haarpapil om de eiwitten FGF7 en noggin te produceren. Het noggin eiwit activeert het eiwit BMP4, waardoor de overgang van de haaruitval fase naar de groeifase verkort wordt. Hierdoor worden er nieuwe haren sneller ontwikkeld. MKMS24 stimuleert het haar direct vanuit de wortel en verlengd de anagene fase. Deze stimulans vanuit de haarpapillen zorgt er ook voor dat er voldoende voedingsstoffen zijn om nieuwe haarzakjes te ontwikkelen. Het product wordt gemaakt in Duitsland en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.